Vukajlija Ol Star fudbal

1. Samo da vam mahnem, i da vam javim da sam vrlo blizu potpisa sa tajlandskim klubom Fc Farang! Ovom prilikom zelim da se zahvalim presedniku FK Stojnik, jer mi je njegov klub bio odskocna daska u karijeri! Veliki pozdrav za sve ljubitelje buduce zvezde tajlandskog fudbala! Jebacu Marioa!

2. Puna podrška, momci!

3. MILVOL, SUBOTA U 16h

Sigurni:

1. deky_aod
    2. Agilni
    3. Kiza
    4. Kurajber
    5. Gusti sok
    6. Rakocije
    7. Drug Raja
    8. Blejk

Rezerve:

1. Pseto88

To je osmorka, sa jednom rezervom.

Arlovski što pre da se izjasni da li se zajebavao da ne dolazi, jer sam Blejka ubacio na njegovo mesto.

4. Daj bre koje ste cavulje igrate u balonu po ovakvom vremenu...

5. Realno, u subotu je minimalna -3 dok je maksimalna oko 4 a sve to propraćeno umerenim snegom. Lagano možemo napolje da igramo.

6. A brate ja sam mislio da je danas subota. Lololooo

7. A mogli smo i nAdi...

8. Има вас осам, нећу се цимати...можда дођем да гледам.

9. Blajk ako dolaziš imaš prevoz gajbi posle jer se cimam nešto u tvoj kraj.

10. можда дођем да гледам.

Pseto džabe se cimaš. Biće prenos na judžizu lajv kemera.

11. Ozbiljno Ironijo, izvadio si krajnike konacno?

12. To Deki čarolijo!
    JEBAĆEMO LAŽNOG GEOMETROA!

13. Da je mačka sad bi Ironični lizao rane.

14. A ironični ćutimo a?

15. Jesu iskarani gejodeti?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.