Vukajlija Ol Star fudbal

1. Izjave posle meča

Bili su nadmoćni u svakom segmentu. Gurali su nam kurčeve u suve guzice. Bilo je nemoguće igrati protiv njihove taktike. Razmišljamo o promeni sporta. Softbol nam zvuči tako primamljivo zbog imena, jelte. Zahvaljujemo se LGBT zajednici na sponzorstvu i novim dresovima sa mirisom lavande.

Ironični

Grok! AEAEEEEEE!

deki aod

2. Nosićete vi markere nakon sledećeg termina, pitaćete imali još!

3. Опет сте јебали гејодете? Цццц, па постаје мало нехумано

4. Koliko sam izdominirao u odbrambenim zadacima - Johnny Kurajber

5. Proverio sam račun, legle su pare, više ne prodajemo tekme, pozz. :*

6. Боље вам иде када нисам ту :)

7. Izvinjavam se za bombu, neću više. Danas - Vladan Lukić

8. Vosovci neću da vam nameštam više pobede, ajd sad malo sami. -Tomislav Karadžić

9. Pevaću za džabe na proslavi vaše titule - Svetlana Ražnatović

10. Dominirao sam nad geodetima od prvog minuta - Johnny Fernando Kouto Kurajber

11. Nije nam Gusti rekla da će pevati za džabe. I otkud ti znaš za to???''''

12. Vama neće pevati za džabe, jer neće biti proslave titule. Onda morate da platite. Ako si pročitao moje ime gore, biće ti jasno da sam imao neke odnose sa dotičnom damom.

Jebi geodete - Kiza Bufon

13. Hteo sam da dam sve od sebe da pobedimo, a onda sam shvatio da je za geodete dosta i 30%- Johnny Geri Palistet Kurajber

14. Pa ove bi i mi dobili - Krneta, Ostojić, Miljković, Mladenović

15. Ironicni, ako izgubite jos jednu markeri vam idu u trajno vlasnistvo hnjo hnjo hnjo

16. Sledeći put kad dođem daću vam deset golova sa pola terena. Pre dve nedelje - deki sa trako Uške nevera

17. Branim glavom - Zoki Masimo Taibi Munja

18. Moram ortaka dovesti u Gubitnik.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.