Vukajlija Ol Star fudbal

1. 'oću na fudbal, kaće fudbal?

2. дођи омбре, мали омбре

3. одма сада одма

4. aj krećem, stići ću do aprila

5. Шта сте то урадили гејодетама зликовци!?

6. Samo smo se malo zaigrali.

7. Одма морал скочио ВОС-овцима када се видело да је звезда екипе на трибинама (само скромно).

8. Dao si nam neprocenjive savete :)

9. Svi smo želeli samo da se dokažemo čoveku na tribinama, pa smo igrali iznad svojih mogućnosti.

10. Iznad svojih mogućnosti .)

11. Napujdali ste se što je odlično. Sad će pobeda biti slađa, delibašić!

12. Johnny Kurajber
    Iznad svojih mogućnosti

Ne može! MOJE!

13. Pa ne ostavljaj tako svuda to majku mu, znaš da ugledam i odmah napišem :)

14. ko od vas moze da pretrci vise od 300m a da pritom ne crkne ili bar da ne dobije blazi infrakt? iskreno :)

15. Svi sem Pseta :)

16. Ja 500 metara laganezi. Onako kežual stajl trčanje. A jedan sam od najmatorijih, Odmah posle Zokija Munje doduše.

EDIT: A i kada si mator, poenta je u iskustvu pa se manje krećeš, al' sa većim učinkom.

17. Kelte, kojim tempom? :)

18. Nizak mu kriterijum, 300 metara mogu i ja i to da posle bez zaduvavanja zapalim cigaretu i srknem pivo. OOd fudbalera bi tražio barem 400 metara :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.