Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Zanima me gde je izvukao 300m. Ta distanca je inače jedina koju je teoretski moguće istrčati punim sprintom bez kalkulacija (podrazumeva se da si spreman). Već na 400m je bitno negde malo opustiti, držati sprinterski ritam, ali "ne cepati".
Danas bi se ispovraćao da istrčim 300m sprint, realno.
pa da, ajd ne pod punim sprintom, ali da 300m sprintas sa pauzama od 1-2s :)
Punim sprintom 300 metara bi možda istrčao da me juri deset radovaca ili krdo divljih svinja, kontam da bi pocrkali pre mene, u svakom drugom slučaju bi stao da dočekam jurioce. Za džabe da trčim ne pada mi na pamet nikako :)
Ja ne znam da li mogu 300 metara u punom sprintu, ali znam da mogu dosta da istrčim laganim tempom. Dobro, igramo mi fudbal ovih godina od kada je krenuo VOS. Svakako je dobro ispalo sve.
kad trčim ja se ne krećem ja se translatorno pomeram
Ja imam tu mogućnost teleportovanja, pa ne trčim. Samo se teleportujem.
Ја кад трчим, ја не померам ноге него котрљам планету... Ни хвала да ми кажете за ноћ и дан.
ja jemen oman pakistan
Сви код Псета на кондиционе
Aronicni, je l smete u subotu da dodjete?
Ponesite one markere. Verovatno su vam ih ovi iz balona poklonili.
Zovem ja sutra da rezervišem termin.
ГЕЈОДЕТЕ ГЕЈОДЕТЕ ЗАР ВАС НИЈЕ СРАМ
ПОНЕЛИ СТЕ МАРКЕРЕ
СИНОНИМ СТЕ ЗА БЛАМ
Hugo jel dolaziš na fudbal?
Видећу још....Нисам потребан екипи, ја само кад је тешко, а видиш да се зезају са вама;)
Ne loži se. Ako ne budeš mogao da dođeš biće prenos na judžizu, juzer nejm je Vos_Nivea123 pasvord MarkeruNoćasMiBudiDrug456. ;)
Ekipa za razmontiravanje gejodeta:
01. Džoni
02. Agilni
Rezerve:
01. Pseto88
Još vučem povredu, ako baš zafali doći ću da glumim čunj...
Ajmo prijave VOS-ovci. Da zajebavamo gejodete u roze markerima lolo
Refresh
Dolazimo radalj i ja