Nema pobede bez odbrane. Dzaba sto smo ih sabili kad odrade kontru, niko se ne vrati i gol. Odigrao sam ocajno. Mislim da je posed lopte bio jedno 75% za nas.
Nismo bili losi, malo je falilo da bude drugacije. Simptomaticno je da prvu uvek lako gubiko, slabo ulazimo u mec, jelte. Cestitke Ironicnom i gejodetima, svesni smo da ste markere kupili, pa je ovo samo pozajmica. Ne bi bilo u redu da je drugacije.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
5:1
5:4
5:4
nisam siguran za ovu trecu doduse.
Sreca pa Deki nije bio tu, bilo bi 5:0. 5:0. 5:0 lolo
Nema pobede bez odbrane. Dzaba sto smo ih sabili kad odrade kontru, niko se ne vrati i gol. Odigrao sam ocajno. Mislim da je posed lopte bio jedno 75% za nas.
A opet mislim da su oni dupli vise puta sutnuli na gol.
Prava ste mala Barselona.
Ko zvezda za vreme srbende iz Cacka lolo
Nismo bili losi, malo je falilo da bude drugacije. Simptomaticno je da prvu uvek lako gubiko, slabo ulazimo u mec, jelte. Cestitke Ironicnom i gejodetima, svesni smo da ste markere kupili, pa je ovo samo pozajmica. Ne bi bilo u redu da je drugacije.
Doduše mislim da je sad 9:5 za nas ali nisam 100% siguran, elem toliko o tome ko je kupio markere. :*
Чека се губитничко пролеће и терен на ади на којем царујем(о).
Kažu da će od četvrtka biti fazon 10 stepeni, tako da se može očekivati povratak na betonska borilišta već u februaru.
aha ha a ahaha haa aha a a a aha hahaaa
Pseto što nisi u toku koje gejodetama dao najviše golova.
ја сам дошао један фудбал и издоминирао. Мислим да сам 3 забијо. А још 7 сам колосалних прилика промашио. Тако да ДАО САМ 10!!!!
Po mom vođenju evidencije je 6:3 za vas. Mislim, ja računam termin kao jednu pobedu iako igramo 3 partije do 5.
Jesam li se pohvalio da sam Ironičnom zabio gol glavom?
Ја сам им дао гол у стилу Декија Станковића, ко ономад кад је карао браћу Кроате ОПААААААААААААААА
џонсоне иначе, радио сам... и следећу суботу радим.. тако да без мене против геодета!
Ej, ali ja glavom, JA!!! Vredno je i nošenja markera.
Хеехехе
Kako god okreneš nanosali ste se markera. :)
Pffff i ćorava koka ubode neko zrno.