Vukajlija Ol Star fudbal

1. Momci ovaj vikend definitivno nema ništa od nas geometara. Sledeće nedelje imamo dan za danom ispite neću moći da skupim ljude. Taman da vam se oporavi g00za pa ćemo pikati fucu ima vremena. :)

2. Ja sutra zavrsavam sa ispitima, ako skupim kintu eto me u subotu, ako bude nesto tipa lasta - gubitnik, posto vidim da ovi nece igrati...

3. Što se mene tiče, može Gubitnik Lasta. Ako zafale igrači, opet bih mogao nekog dovesti

4. Aj da vidimo id sutra ko sve moze.

5. Ja ću skoro sigurno moći. Tefteriši pa ako se nešto promeni, javljam na vreme.

6. Koliko bese para po osobi?

7. пушите курац ај се нађемо око поднева на ади, биће 10 степени и суво јебо га леба

8. Balon Milvol

Subota, 16:00, Lasta - Gubitnik

Zbog nedolaska Gejometara usled straha prema povratku u markere, fudbal ćemo igrati međusobno ako se skupimo.

Spiskoa

01. Džoni
    02. Grifin
    03. Laki
    04. Gusti

9. ја радим од 4 до 12

опет вас позивам да после фудбала свратите на неке игрице или можда пес :)

код вука сам позз!

10. Vidiš, ako se ne bude u frci sa vremenom, možda bi mogli i da ti banemo. Da te userem koju u kanteru.

11. ja ne mogu da igram lolo :) na radnome sam mestu

12. Stavi nekog klinca da radi umesto tebe.

13. Kao dobiće čuku vremena za džabe ako bude radio 3 sata umesto tebe :)

14. OĆEL NEKO TOG FUDBALA BRE :)

15. ЈА бих игро, ал неам пара.

16. Vidim ja da neće biti fudbala

17. Dolazi i Radalj. I ona dva ortaka od prošle nedelje hoće, i još jedan 90 posto. Tako da ono, daj da se skupimo, malo da igramo

18. Ja imam para i umem i mogao bih da igram da nisam klošar.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.