Vukajlija Ol Star fudbal

1. Даћу ти Арловски неке часове, дриблинг, контрола лопте, шут ово оно а ти плати мој део. лололол

2. Balon Milvol

Subota, 16:00, Lasta - Gubitnik

Zbog nedolaska Gejometara usled straha prema povratku u markere, fudbal ćemo igrati međusobno ako se skupimo.

Spiskoa

01. Džoni
    02. Grifin
    03. Laki
    04. Gusti
    05. Rakocije
    06. Ortak od Gustog 1
    07. Ortak od Gustog 2
    08. Ortak od Gustog koji 90% dolazi

3. Ne, ja u najavi vidim da ovde nema fudbala lololo

4. Najbolje da pozovem kompletnu drugu ekipu :) Što ću i pokušati, ako se niko ne javi. Igra mi se fudbal bre :)

5. Ja sam isto za to da bismo mogli na Adi ako bude lepo vreme k'o što najavljuju. Problem je to što sumnjam da bi nas bilo za 5 na 5.

6. Sta se desava, jel igramo sutra?

7. Koliko vidim ništa od fudbala...

8. Da, i ja kontam da nista od toga...

9. Gde ste vosovci jel ste vežbali malo a. Oćete za vikend neku fucu ako niste isplanirali lasta-gubitnik, mada greh je igrati u lonba biće lepo vreme.

10. lose ces biti jeban! moze Ada?1

11. Opa evo jedan optimista se javio. Jel vi imate nameru da skidate te markere, decxaci?

12. naravno! Vi gace prvo! Pa se sagnete, pa mi gace pa... pa tek onda markere.

13. Xaxaxax smešan si kao Eva Ras, dečko. Dopada mi se taj vaš optimizam iako vosovci po difoltu dobijaju po g00zi.

14. Kad se igralo po balonima. Videćeš kakvi su vosovci na domaćem terenu, tj. na Adi.

15. Ако буде ада долазим сто посто да нагузим ове.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.