Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Javite mi samo da li ćete igrati Gubitnik-Lasta sad sam video da ste pokušali da se skupite, ako ne možete ni sad da dovlačem geometre na adi, biće lepo vreme.
ја сам скроз за варијанту да се у суботу пегла на ади! АКО ИГРАМО НА АДИ ДОЛАЗИМ!
igra se na adi! jbt nisam vas video ima mesec-dva :( :*
IiiiGRAM
сад хтедох рећи да може лагано на Ади да се оплете
пиши ме 57%
ThunderChuck
ne verujte tandru nista,sklon je ispaljivanju...
хахах једи говна оле
Olanice ajde na Adu.
mnogo me mrzi,brate...al docicu nekad sigurno...
a i kad dodjem,ne verujem da cu igrati
http://vukajlija.com/forum/teme/54264-vukajlijasi-u-reakcijama?strana=21#post_2590739 kad me ombre zove na vos
Pokupicemo te Pseto i ja kolima kad budemo obojica isli. Da se sprdamo. Javicu ti pa ako budes mogao, do jaja.
Zovi gejodete na adu.
01. Džoni Kurajber
02. Pseto
03. Tandrčak
04. Agilni
05. Arlovski
06. Fejz
07. Ironični (Gejometar)
08. Lari Andervud
Takođe dolaze i Gejodeti.
dolazim
Kaća sanjala noćas da je Lepri iskasapio satarom. ekeke
umro sam kad mi pričala!:D
Vidim da vas ima, a i navršavam četvrt veka u subotu, tako da neću u svakom slučaju moći doći. Udrite gejometre
ЈА ДОЛАЗИМ!
Sa Leprijem i Dekijem nas ima 10 već. Možda se javi još neko, da l' nam trebaju gejometri? Ili da napravimo više ekipa pa da se rotiramo?
Gejometri ce svakako ove godine biti sastavni deo VOS-a, tako da svakako su pozvani na svecano otvaranje VOS 2014.