Vukajlija Ol Star fudbal

1. е, ја имам идеју за повећање посећености!!1 ИМАМ ИДЕЈУ МАТОРИИИ!

Пошто ме је сада агилни мало изнервира схватио сам да да ме је много изнервирао ја бих дошо у суботу само да га напушим на ВОС(иначе не могу доћи имам текму) тако да нек агилни нервира људе по сајтоу да сви дођу у суботу да га бију на аду јер знају да ће бити тамо.

А, оно, мод је па није нека штета...ЖРТВУЈМО АГИЛНОГ ЗА ДОБРОБИТ ВОСА!!!

2. SUBOTA, 13H, BETONSKO BORILIŠTE NA ADI.....VOS!

01. Enemi
    02. Ninčilo
    03. Džoni
    04. Profa
    05. Fejzara
    06. Agilni
    07. Blejk
    08. Arlovski
    09. Laki
    10. Deki
    11. Zoki Munja
    12. Dekijev ortak
    13. Leprikon
    14. Lari Andervud
    15. Vajta (Wh!te)

3. Радо бих дошао, кеве ми...

4. Uplašio si se jebanja u čmoooor od strane Laste :)

5. Добра тактика, Џони, умало да упали лололо

6. Ima nas tačno 6 na 6 za sad. I to baš fini sastavi, ujednačeni, rekao bih.

7. Svratila bih da provozam bajs malo ako ćete da blejite posle.

8. Blejaćemo sigurno makar malo. Pivo da zabodemo koje.

9. постоји шанса да и ја скокнем, стим да није још ништа сигурно. јављам до вечерас

10. Ja samo na fuc banjavam, posle idem da pušim droge, dolazi mi drug neki iz NS.

11. и овде да кажем, дефинитивно долазим

12. Vrh. Ima nas. Bice fudbalice. Gubitnici, zaperite guzice.

13. Prijavljujem se i ovde da branim guzicu Gubitnika lololo

14. Ja cu kasniti, ne vise od pola sata... da najavim na vreme

15. Nisam bio na fudbalu ali kapiram da bez te glave nema skupa da prođe. Lik nema život van Vukajlije neko reče skoro

16. Zvaću ja Rajana sutra, čudno je što se nije najavio.

17. како да има живот кад је македонац. мислим, македонци су измишљена нација и као таква могу да постоје само на интернету. што објашњава то што раја нема ћивот

18. Brate to nisam znao. Povlačim sve što sam rekao.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.