Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Требаће за документарац неко да буде мртав, неко на допу, и неко ко је сад таксиста. И оног Горчина морамо да позовемо, некако он је мастхев.
штета само што нико никад није снимио ни делић атмосфере са путовања у стојник. Ал имамо пар слика, и пар снимака у стојнику. Јеботе направићемо прави документарац :)
Mogu ja da budem na dopu?
ти и јеси на допу лоло :)
Pa sta si mislio, da bi ja nepripremljen prihvatio ulogu lolo? Ja sam kao paja cutura, samo sam sebe glumim :)
Nije mi jasno zašto su svima imena tačno napisana, jedino meni je jedno k izbačeno iz nika, o čemu se tu radi recite vi meni, šta na primer da si psetu izbacio slovo s, bio bi peto, znači neka totalno druga živuljka, nema smisla
Peto bi bila kao neka bosanska peta...vid' ga peto, taj neki fazon.
Da, ovaj dokumentarac mora da ispuca skroz. Počećemo dogovor na licu mesta.
01. Džoni
02. Fejzbukmanijak
peto kao petao --pet'o
peto88
играм у суботу, а ти џони гледај да немаш неку температуру (читај Ела стисла лоло)
Rećiću joj kao da idem na neki simpozijum. To je zajebana reč potpuno i ne može tako da me spreči lololo
Dukkka je l' dolaziš ti na fudbalicu?
Pa to je jer ti nisi pseto a jos manje si 88(ko srimuje dabogda cekao asistenciju od dekija lolo)
Javljam za subotu, nisam siguran. Dzoni, za 4 piva mogu da posaljem zenu kod ele da farbaju nokte. I pivo je za mene, da se razumemo odma lololo
Čuj 4....ima da pukne 8 (al nemoj neko da je rimovao) samo me spašavaj :)
ЗАШТО ОВЕ ДЕФИНИЦИЈЕ НЕМА НА УВОДНОМ ПОСТУ!
http://u.vukajlija.com/fejzara-kotrlja-ledja-cuva-mu-rulja/636317
А?
Ima fejze. Verovatno si pregledao samo prvu godinu. Ima u drugoj. 2013.
Онда сматрај да долазиш :)
у јеботе како ја тај наставак нисам никада видео :)
ехехе
извини на лажним оптужбама :Д
Moguće blejče. Tu živim :)
Nema me ni ove subote. Taman prezdravio, ali neću biti u beogradu
01. Džoni
02. Fejzbukmanijak
03. Enemi