Vukajlija Ol Star fudbal

1. Au cigani ala ste podbacili. Je l vi to već unapred znate da ćete biti propisno isprozivani nakon Derbija, pa vam se ni ne dolazi?

2. Standardno, bice jebani u derbiju, pa cemo ih mi malo pustiti, da ne upadnu u depru, ko svake godine.

3. NEDELJA, 27.04.2014. 13:00 VOS DERBI

PARTIZAN:

01. Fejz
    02. Džoni
    03. Agilni
    04. Zoki Munja
    05. Arlovski

ZVEZDA:

01. Grifin

4. А шта је са највећим циганима овог форума, Хугом, Блајвагом, Декијем и Густим соком? Нема их, ћутимо а?

5. Mi se već skupili...

6. А шта је са највећим циганима овог форума, Хугом, Блајвагом, Декијем и Густим соком? Нема их, ћутимо а?

Pazare Niveu, pa ako je nađu javiće se :)

7. Ja u Berlinu, a realno ne biste imali sanse. :)

8. реално кад ћеш ти нас да поведеш у тај твој берлин?

9. Evo mozes u Amsterdam za 100e sutra ako hoces. :D

10. ахаха па касно си ми рекао лолол

11. Evo mozes u Amsterdam za 100e sutra ako hoces. :D

Daj neki popust za dvoje. Kao mladi bračni par, Ela i ja da idemo.

12. Ima nešto povoljno za 1. maj?

13. 200e za dvoje, ali je hostel u pitanju, visekrevetne sobe. :) U centru macOOOri.

EDIT: Posto si Grobar i neces onda gledati derbi, moze i za 180!

EDIT: Natnat, imam samo ove last minute ponude, sto se krece sutra ili 26og. Berlin recimo za 129e, hotel 4 zvezde. Koji sam reklamer.

14. Mislio sam ipak malo kasnije, a ne sada ovih dana. Koliko dana?

15. Pa jbg, sve je 3 nocenja, plus nocne voznje. Imam 26. i 30. Berlin, ali je 30. pun. I Pariz 28., mada je i on pun... Minimum 6 dana...

16. Блајвага, па то је лепо :)

17. Javiću ti ja kada budem nešto hteo. Nije ni bitno toliko, Berlin, Prag, Pariz, Amsterdam....sve je to OK.

18. У бреее, оћу и ја да путујем, ал немагу сад, посећуј ти ову тему с времена на време и нуткај нам.

19. NEDELJA, 27.04.2014. 13:00 VOS DERBI

PARTIZAN:

01. Fejz
    02. Džoni
    03. Agilni
    04. Zoki Munja
    05. Arlovski

ZVEZDA:

01. Grifin

20. Nedelja, 27.04.2014. 13:00

VOS ZA DVANAESTORO, POLAZAK OKO PODNEVA, PUT U SOPSTVENOJ REŽIJI, LAGANA ŠETNJA DO ODREDIŠTA, RAZGLEDANJE ZNAMENITOSTI UZ KRAĆA ZADRŽAVANJA
    NA ODREDIŠTE SE STIŽE OKO 13:00. SLOBODNE SPORTSKE AKTIVNOSTI UZ NEIZBEŽNO DRUŽENJE.
    OKO 15:30 ILI KASNIJE, UZ DOGOVOR SVIH ČLANOVA GRUPE, HLADNA ZAKUSKA U OBLIŽNJEM LETNJIKOVCU, NAPICI PO ŽELJI.

POVRATAK MOGUĆ.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.