Vukajlija Ol Star fudbal

1. Au cigani ala ste podbacili. Je l vi to već unapred znate da ćete biti propisno isprozivani nakon Derbija, pa vam se ni ne dolazi?

2. Standardno, bice jebani u derbiju, pa cemo ih mi malo pustiti, da ne upadnu u depru, ko svake godine.

3. NEDELJA, 27.04.2014. 13:00 VOS DERBI

PARTIZAN:

01. Fejz
    02. Džoni
    03. Agilni
    04. Zoki Munja
    05. Arlovski

ZVEZDA:

01. Grifin

4. А шта је са највећим циганима овог форума, Хугом, Блајвагом, Декијем и Густим соком? Нема их, ћутимо а?

5. Mi se već skupili...

6. А шта је са највећим циганима овог форума, Хугом, Блајвагом, Декијем и Густим соком? Нема их, ћутимо а?

Pazare Niveu, pa ako je nađu javiće se :)

7. Ja u Berlinu, a realno ne biste imali sanse. :)

8. реално кад ћеш ти нас да поведеш у тај твој берлин?

9. Evo mozes u Amsterdam za 100e sutra ako hoces. :D

10. ахаха па касно си ми рекао лолол

11. Evo mozes u Amsterdam za 100e sutra ako hoces. :D

Daj neki popust za dvoje. Kao mladi bračni par, Ela i ja da idemo.

12. Ima nešto povoljno za 1. maj?

13. 200e za dvoje, ali je hostel u pitanju, visekrevetne sobe. :) U centru macOOOri.

EDIT: Posto si Grobar i neces onda gledati derbi, moze i za 180!

EDIT: Natnat, imam samo ove last minute ponude, sto se krece sutra ili 26og. Berlin recimo za 129e, hotel 4 zvezde. Koji sam reklamer.

14. Mislio sam ipak malo kasnije, a ne sada ovih dana. Koliko dana?

15. Pa jbg, sve je 3 nocenja, plus nocne voznje. Imam 26. i 30. Berlin, ali je 30. pun. I Pariz 28., mada je i on pun... Minimum 6 dana...

16. Блајвага, па то је лепо :)

17. Javiću ti ja kada budem nešto hteo. Nije ni bitno toliko, Berlin, Prag, Pariz, Amsterdam....sve je to OK.

18. У бреее, оћу и ја да путујем, ал немагу сад, посећуј ти ову тему с времена на време и нуткај нам.

19. NEDELJA, 27.04.2014. 13:00 VOS DERBI

PARTIZAN:

01. Fejz
    02. Džoni
    03. Agilni
    04. Zoki Munja
    05. Arlovski

ZVEZDA:

01. Grifin

20. Nedelja, 27.04.2014. 13:00

VOS ZA DVANAESTORO, POLAZAK OKO PODNEVA, PUT U SOPSTVENOJ REŽIJI, LAGANA ŠETNJA DO ODREDIŠTA, RAZGLEDANJE ZNAMENITOSTI UZ KRAĆA ZADRŽAVANJA
    NA ODREDIŠTE SE STIŽE OKO 13:00. SLOBODNE SPORTSKE AKTIVNOSTI UZ NEIZBEŽNO DRUŽENJE.
    OKO 15:30 ILI KASNIJE, UZ DOGOVOR SVIH ČLANOVA GRUPE, HLADNA ZAKUSKA U OBLIŽNJEM LETNJIKOVCU, NAPICI PO ŽELJI.

POVRATAK MOGUĆ.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.