Najača ikad! Sati i sati zabave na Pentijumu 233MMX i Voodoo 1! Imao sam najači komp u ulici!
Je isto igrao ko mutav, na pentium kec, 16mb rama, 1,58hard disk, procesor mmx na 166mhz. Jedini se u igri razlikovali pravi ronaldo i nedved od ostalih igrača.
edit: cd rom sa 4 brzine, ono sranje prekofilips monitora krmače da ne oćoravim sa sve štipaljkom koja se kači na neki metal da odvuče elektricitet
Ja sam bio prvak Beograda u Fifa 2001 i dobio sam Voodoo3 :)
U Fifa 99 si mogao da simuliraš faul. Ne sećam se kombinacije tastera, ali padneš kad to uradiš. Ako ti prilazi igrač s leđa i padneš u pravom trenutku, mogao si da izvučeš faul. To je u 50% slučajeva uspevalo. Što je i realno, jelte.
EDIT: U Fifa 2000 sam zapravo pobedio, al' svejedno, kidao sam i tu sledeću. Sada me navukoše prevaranti da igram PES i težak sam prosek.
U šestici sam obožavao sa del pijerom i inzagijem da dajem golove glavom. Na kraju sam se potukao sa prijateljem ispred igraonice. DOveo sam ga do ludila, ispizdeo lik, kaže ajd napolje. Reko odjebi budalo. Vratio se opet i kaže čekam te. Odem u wc, pišam, namestim zur, odložim mobilni i ostala govna i nabijem od batina degenerika seljačkog.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ako ovako nastavi trebaće nam gumene čizme i čamac u nedelju.
кажу да ће пут коцељева осечина да се потопи. како ће деки сад да дође у београд мајка му стара
http://jto.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/02/ek20051018whb.jpg
Ne znam koji owo kurac od fudbala ali znam da od HAKSANJA BOLA nema bolje stvari
Дођи царо на фудбала и поведи спемботове да преплавимо аду! Ил да правимо реконструкцију свецког првенства франс 98
ЈА САМ ИМАО ТУ ИГРИЦУ НА КОМПУ. РОД ТУ ФРАНЦЕ98
u to bi moglo. Zvuči zabavno. Samo ako dzankee ne dolazi lolo
Najača ikad! Sati i sati zabave na Pentijumu 233MMX i Voodoo 1! Imao sam najači komp u ulici!
http://www.youtube.com/watch?v=fikudGwG2RU
Jel ovde beše Konseisao po naratoru bio Komčečičao?
E to se već ne sećam. Znam da je u nekoj Fifi Igor Duljaj bio Igor Dužaž, ali mislim da je to neka kasnija.
Je isto igrao ko mutav, na pentium kec, 16mb rama, 1,58hard disk, procesor mmx na 166mhz. Jedini se u igri razlikovali pravi ronaldo i nedved od ostalih igrača.
edit: cd rom sa 4 brzine, ono sranje prekofilips monitora krmače da ne oćoravim sa sve štipaljkom koja se kači na neki metal da odvuče elektricitet
Neverujem kojim podacima vladaš.
Bio i Roberto Karlos drugačiji, a mogao si da zabodeš gol sa njim s pola terena. Nostalži...
BIlo tri tipa igrača, crnokosi, plavokosi i ćelavi.
Sledeća fifa koja je valjala bila 2003, 2005 odlična i 07 što je valjalo. Ostale me nisu privukle.
Pa to kad omatoriš, nepotrebno znanje počinje da preovladava :))
Ja sam bio prvak Beograda u Fifa 2001 i dobio sam Voodoo3 :)
U Fifa 99 si mogao da simuliraš faul. Ne sećam se kombinacije tastera, ali padneš kad to uradiš. Ako ti prilazi igrač s leđa i padneš u pravom trenutku, mogao si da izvučeš faul. To je u 50% slučajeva uspevalo. Što je i realno, jelte.
EDIT: U Fifa 2000 sam zapravo pobedio, al' svejedno, kidao sam i tu sledeću. Sada me navukoše prevaranti da igram PES i težak sam prosek.
Svaka čast. TO se ceni!
U šestici sam obožavao sa del pijerom i inzagijem da dajem golove glavom. Na kraju sam se potukao sa prijateljem ispred igraonice. DOveo sam ga do ludila, ispizdeo lik, kaže ajd napolje. Reko odjebi budalo. Vratio se opet i kaže čekam te. Odem u wc, pišam, namestim zur, odložim mobilni i ostala govna i nabijem od batina degenerika seljačkog.
FIFA MASTER
Pržim 2007 preko gem rendžera, odličan ping, u proseku 7-8/10 dobijam. Nikad nisam zavoleo pes, osto dosledan fifadžiluku
Znao sam da si CAR!
A "2014 FIFA World Cup Brazil" ne izlazi za PC, zamisli. Kuda ide ovaj svet...
Nekad su se igrice igrale iz ljubavi, a sad sve gledaju kroz profit hohštapleri