Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
A što da ne?
Za Lastu ne možeš, u Gubitniku bi se snašla, oni ionako igraju balet.
Ja cu da navijam za Natnat!
Mogu ja sa baletanima?
Ma igraš! Gledala si ih :)
Mogu ja sa baletanima?
Uvek je zabavnije igrati protiv žena, posebno basket, ali ok, fudbal isto. Kako hoćeš, ti još nisi odabrao ekipu, ima vremena.
Треба да направимо и трећу екипу, да буде занимљивије, досадио овај двопартијски систем у ком ионако доминирамо већ годинама.
Ne znam, ali volim iznenađenja :)))
Ahahahaha zamislila sam scenu.
Pa ako sam u timu sa baletanima, postoji mogućnost da budem najbolji u timu. :D
Nedelja, 13:00 po centralnoevropskom vremenu, VOS
01. Džomi Korajver
02. Deki_AngelofDigitron
03. Ejmamiofvrivrl
04. BLZzzZb
05. Blejz Grimin
06. Fenzduk
07. Argronski
08. Irowičmi
09. Gušti Šek
10. Propiros
11. Nadnad (ŠKK, IGRA NATNAT?!?)
12. Moka Zunja
13. Agulny
14. Mrs. Heaven
http://www.sportingbreakdown.com/image/sports/small/1209/ballerina-soccer-light-his-feet-sports-1348561940.jpg
Turimenenaspisak!
http://data2.whicdn.com/images/20800522/thumb.jpg
Sta bi Dzoni, nemas peceve za VOS ko svabe na pesu lololo?
E nemoj me stavljati da ne ispalim ko prosli vikend kad NISAM rekao da sto posto dolazim. 92%
Ćao Deni
Cao Todore :*
Nisam te još stavio na spiskoa. Javljaj. I ako neko ima peč za ovo sranje neka prosledi.
Deni :)
ЂАО КУРЕ