Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sto kinti svako je obavezno, to sigurno svi mogu.
A ovo ostalo bismo mogli da se izdogovaramo.
Пратићемо и ону тему, па ћемо тамо договарати шта треба од ствари.
Agilni ja i fudbal nebo i zemlja biću navijačica. Nego kinta i to.
Za nedelju najavljuju veće šanse za padavine pa sam stavio subota da bude.
01. Džoni Q
02. Lari Andervud
03. Gusti Sok
04. Reme
05. Thmdrill Merrilin
06. Radijacija
07. Blejkarica
08. Triša
09. Ironija
10. Neprijateljslobodnogsvijeta
11. Turkiš Kofi
12. Lemaja
13. Natnat
14. Zoki Munja
15. Agilares
16. Ombre
17. Rakocije
18. LOL
19. Mrs.Raven
20. Andrej
Učestvujete li?
http://www.mozzartsport.com/vesti/srbi-za-srbe-organizuju-humanitarni-turnir-u-fudbalu-borba-protiv-poplava/76712
Ne, za sada, ali videćemo i to...
Pa baš do jaja. Sad mi je keva rekla da je pozvala goste u subotu, tako da vrlo verovatno ipak neću moći da dođem. Jebeno ne verujem. Aj ako neko hoće da se nađemo sutra u gradu ili tako nekako pa da vam dam neku kintu, jer danas nikako nisam mogao da banem do Terazija jer radim večeras.
Je l' sigurno ne možeš ili možda Blejče?
Sam da pitam.
http://upload.slike.com/slike/2014/03/1395485131-845-x-498px-Screenshot_1.jpg
Ja krećem sa ustaničke dole dakle 17 pa presedam na 55 i jedna stanica ispod stounhendža pošto 55 ne staje odmah ispred.
Ako grešim nek me neko ispravi.
Ne gresis, ima valjda vise buseva od mostara do ade.
Videcu i ja da dodjem da donesem neke novce, ali nije jos zasigurno.
Od mostara mozete 23, 53, 37 i izadjete kod Ade i 55,56, isto kod Ade (al kod garaza). U svakom slucaju od mostara treca stanica kojim god busom da idete.
p.s. Mozda banem i ja,al ne obecavam posto cu vrv morati ovoj rodjaci da pomazem..
Ispod Mostara uđeš u 23, 37, 51, 52, 53, ili 58. I nisu ti tereni koje si zaokružio, to su košarkaški. Za fudbal su ta dva veća, odmah iznad.
Rejvenku ja stavljam na spisak!
Do Ade idu autobusi 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88 i staju preko puta Šećerane (to je bliže Stounhendžu), a na onom posle stajalištu, bližem Padini, pored parkinga (garaže) staju 55, 56, 89, 511, 551, 552 i verovatno još koji.
Hvala.
Замолио бих људе да дођу у што већем броју. Исцимаћу неке чланове који нису толико активни на сајту више. Направићемо добар фудбал. одиграти неки турнирчић мини, после тога скупити пара ствари хигијене и осталога ко шта донесе. и то све предати некој организацији која скупља хуманитарну помоћ или као и данас донирати некоме ко је наше горе лист. и да се попије пиво, наздрави за опоравак Обреновца и Крупња понајвише али и целе Србије где год је поплава направила штету. Све је сада на нама, да се покажемо да ипак иако смо гмазови који само тролују на интернету могу да учине нешто добро.
Tako je Slobice!
Tako je Fejzaro
Samo si ljubomoran na moj rimski profil.
Preneo sam ljudima sa Tarzanije, javiću kada dođe konkretan odgovor. Takođe, kao što rekoh Lemaji, veoma je teško da će se skupiti više od pet ljudi (nas par neće biti tu, a nekoliko drugih inače nije tu jerbo žive u inozemstvu).
Jebite mi mater ako mi ne dođe da ispalim rodbinu i dođem na fudbal. Samo što stvarno ne mogu, jer smo jako bliski. Da su neki slepci, bolelo bi me uvo.
Aj ovako ćemo: reče mi keva da ih je zvala u 3. Ja ću da gledam, ako budem stigao, samo da banem, da vam ostavim neku kintu i vi recite šta bi još trebalo da donesem.
Radijacijo, ako hoćeš, možemo da idemo zajedno, ja sam tu u kraju. Ili ako mi baš bude frka, ako te ne mrzi, da dam tebi to što sam planirao i to je to.
Preneo sam ljudima sa Tarzanije, javiću kada dođe konkretan odgovor. Takođe, kao što rekoh Lemaji, veoma je teško da će se skupiti više od pet ljudi (nas par neće biti tu, a nekoliko drugih inače nije tu jerbo žive u inozemstvu).
Ma ako uspete da banete na bleju i ko uspe OK. A jednom ćemo stvarno ozbiljno organizovati meč, da vas nakantamo ljucki :)