Vukajlija Ol Star fudbal

1. Мене и Ироничног турите на спискоа!
    И жене да дођу, немо се зајебавамо! лололо

2. e džoni, a da se objavi i na zvaničnoj FB stranici vukajlije? msm, plašim se onda da bi se mnogo velika masa skupila, za to nemamo logistiku... a?

saću ja wojteku da pošaljem poruku, šta da kažem, gde se to nalazi? msm, ja znam de je, al numem dobjasnim. to su tereni za fudbal? kod košarkaših terena? el tako da kažem?

3. Da, kod košarkaških terena. Mada možeš da mu kažeš i kod golf terena.

4. saću ja wojteku da pošaljem poruku, šta da kažem, gde se to nalazi? msm, ja znam de je, al numem dobjasnim. to su tereni za fudbal? kod košarkaših terena? el tako da kažem?

То су фудбалски терени код голф терена. Небитно, ако долазе а не знају, неко ће доћи по њих нпр код камења или тако негде.

5. Fudbalski tereni kod golf terena, ovde su obeleženi oni košarkaški, mi igramo odmah iza njih.

http://upload.slike.com/slike/2014/03/1395485131-845-x-498px-Screenshot_1.jpg

6. Ларри мађијо прагматичности :Д

7. Мада су заокружени кошаркашки, а ова два горе су фудбалски шки чки

8. Kopirajt baj Gazmen meščini, samo sam setio da imam u kompu ovo. :P

Мада су заокружени кошаркашки, а ова два горе су фудбалски шки чки

Da, da, rekoh, ona dva iznad su bojno polje.

9. heheheeh svaka čast! poslala wojteku poruku na fb, saće da vidimo da li tarzani imaju muda da se uhvate u koštac sa vama! ;)

10. Lemajić, jesi ispričala da smo sreli Wojteka, da se ne ponavljam?

11. HA! Vojtek jevrejština.

12. nato, jesam, viš da su se poradivali da će biti derbi! ;)

13. Дуб, да дођеш, немо се зајебаваш. :Д

14. Ja dođem na VOS, pola Srbije poplavi.

15. Па добро, сад ако вежеш другу недељу не може то да се деси јер је попадало на земљу све што је било од кише, то је то.

16. Piši Kizu, piši mene.

Ako se Tarzani organizuju da dolaze, dogovorićemo se da i mi i oni objavimo tu informaciju na zvaničnim Facebook stranicama, pa da vidimo kako od toga baš da napravimo neku ozbiljnu feštu.

17. Šta treba da se ponese?

18. Crni šorc, bela majica.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.