Ne merim se ja na stočnu nego na žitnu vagu, vodiću te jednom na pivo u kafanicu pored mlina, ali moraćeš dvaput ući na vrata da ne pomisli konobarica da je promaja otvorila :)
људи ко е за да истоваримо стојник страницу јер је бузда почео опасно да буде сељак, сада већ уберсељак и да говори како смо ми кои не долазимо ђубрад. ако сте за сутра прексутра ја ћу да му шибнем коментар на тај пост како је сиса лажљива све услове које је понудио није испунијо а ви да се надовежете. јер ми се сад већ опасно пење на курац
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
bananice najjače
Citat dana :)
došo pseto na red a? jebite, jebite lolo
Ajd idi diži tegove u vidu dve cigare lolo
ajde ajde, tovari dok sam tu
Boli te kurac, tebi HAARP ne može ništa - talas nema mesta da prođe kroz tebe :)
A i kad si igrao žmurke kao klinac mogao si da se sakriješ iza štapića sladoleda. Sad već moraš iza lenjira šnjo šnjo
vas dvojica liftom možete jedino u podrum
zavisi od lifta, neki neće ni na dole da idu :)
tebi je lako, samo duboko udahneš dim cigarete i topli vazduh te ponese gore :))
Samo čekam da te sretnem kad budem otvarao pakovanje čačkalica lolo
kako se kupate, vatrogasnim šmrkom? ne stajete u kadu i tuš kabinu nema boga
brus, tebe boli kurac na selu si imaš stočnu vagu a ovaj iz kruga dvojke ni ne zna koliko se ugojio
Pseto, što zajebavaš nas krupnu stoku?
Brate, kasmo se vozili kroz tvoje uvo sam video Brankov most.
Meni je jedini način da se okupam da me iz Antova ispuste u Atlantik.
Taman posle da te iskoristim ko štapić zuši
Ne merim se ja na stočnu nego na žitnu vagu, vodiću te jednom na pivo u kafanicu pored mlina, ali moraćeš dvaput ući na vrata da ne pomisli konobarica da je promaja otvorila :)
šteta što nema lajk na postove xaxxaax
Brate, znaš ti kol'ke su te kamiondžije što voze žito, kao bebe plavog kita. Ja sam za njih manekenski građen :)
ti si za njih balerina
људи ко е за да истоваримо стојник страницу јер је бузда почео опасно да буде сељак, сада већ уберсељак и да говори како смо ми кои не долазимо ђубрад. ако сте за сутра прексутра ја ћу да му шибнем коментар на тај пост како је сиса лажљива све услове које је понудио није испунијо а ви да се надовежете. јер ми се сад већ опасно пење на курац
Ja ne mogu da komentarišem na fejsu stranice....zauvek :)