Ninčilo, želim ti brz oporavak!
Od starta mi se nije svidela ideja izvlačenja, pa sam se samo sklonio. Pravilo je - kada ne znaš šta je, ne diraj! Al' sigurno ti nije Gusti (Pseto još manje) slomio ništa , već je nažalost po svemu sudeći već bila slomljena. Koliko znam ovo je drugi zabeleženi prelom ruke na VOS-u. Prethodno je Predražinjo slomio Buksni...šutem (valjda je i Fejz tebi tako?).
Buzda pati, jer bez vas plavi tigrovi su plave mačkice...
Ma kako god da je slomljeno, ko mu jebe mater sad, nemam ništa od kukanja. :) Možda banem na sledeći VOS kao delegat, nema meni sporta narednih mjesec dana. :)
Slomio sam ninku!
Kad sam ja sjebao zglob, braneći, niko mi ga nije na terenu izvukao, i dan danas posle mnogo godina od toga me jebe. Nije isti kao na drugoj ruci. I npr kad sam radio sa tegovima, dešavalo mi se da mi samo zglob "pobegne", pa bez dobrog steznika ništa teže ne mogu. Išao sam na neke terapije, ali kita.
A što se preloma tiče, posle recimo 3,4 nedelje sam pikao sport neki. Bila je dobra sestra neka ninčilo dole na poliklinici kad sam ja išao lolo
Mogli bi u subotu. Bar bleju uz pivo ako nema loptanja.
НИСИ ВАЉДА ПОПИЈО БАН?
Матори он је нас одавно заборавио, то су они што су му играли после, њих сад критикује.
видиш, сад кад тако поставиш ствари можда си у праву лоло
Ne znam o čemu se radi, al' kad bih znao, učinio bih ti fejze.
Vremenska prognoza ne deluje obećavajuće za ovaj vikend.
Ne deluje ni za danas, pa smo obasjani.
Na RHMZ, subota od 11 do 19, nacrtano sunce da proviruje iza oblaka, ali nema kiše.
Ninčilo, želim ti brz oporavak!
Od starta mi se nije svidela ideja izvlačenja, pa sam se samo sklonio. Pravilo je - kada ne znaš šta je, ne diraj! Al' sigurno ti nije Gusti (Pseto još manje) slomio ništa , već je nažalost po svemu sudeći već bila slomljena. Koliko znam ovo je drugi zabeleženi prelom ruke na VOS-u. Prethodno je Predražinjo slomio Buksni...šutem (valjda je i Fejz tebi tako?).
Buzda pati, jer bez vas plavi tigrovi su plave mačkice...
Ma kako god da je slomljeno, ko mu jebe mater sad, nemam ništa od kukanja. :) Možda banem na sledeći VOS kao delegat, nema meni sporta narednih mjesec dana. :)
Nažalost, i malo duže...posle skidanja gipsa, terapije-pičke materine-ojačavanje pa tek onda nazad na sport.
Slomio sam ninku!
Kad sam ja sjebao zglob, braneći, niko mi ga nije na terenu izvukao, i dan danas posle mnogo godina od toga me jebe. Nije isti kao na drugoj ruci. I npr kad sam radio sa tegovima, dešavalo mi se da mi samo zglob "pobegne", pa bez dobrog steznika ništa teže ne mogu. Išao sam na neke terapije, ali kita.
A što se preloma tiče, posle recimo 3,4 nedelje sam pikao sport neki. Bila je dobra sestra neka ninčilo dole na poliklinici kad sam ja išao lolo
Mogli bi u subotu. Bar bleju uz pivo ako nema loptanja.
jebote, da ti čovek Hercegovca da se poigraš i ti ga odmah slomiš...
Možda dođem.
Zato se niko sa psetom ne igra
Jebiga Pseto je krhak i loman k'o pivska čaša, ti bre slomio onakvog čo'eka, od takvih i međedi beže po Hercegovini, a ti ga polomi k'o šiptar kornet!
Ovaj baršunasti samo obećava, a dolazi ređe nego ja.
Šiptari ne lome kornete, nego samo njima čačkaju uši
ХА ХА ХА ХА ХА ХА
ХА ХА
Šnjo šnjo. Prcaj fejze, prcaj
Ništa, aj onda pravimo spisak pa ćemo videti kakvo će vreme da bude.
01. Vladimir Kurajber Stojković
02. Predrag Agilares Luka
03. Andrej Onjilo Arlovski
04. Migel Fejzbukmanijak Arauho
05. Nejc Ombre Pečnik
06. Dejan Kelhar Glavni
07. Nenad bvdlga Milijaš
08. Blake Pavićević Griffin
09. Ismail Beko Gusti Fofana
10. Andrej Brašanac