Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Zavrn'o sam :)
Ма ложи вас чо'ек. Нема јајова. :Р
Koliko % jajoa je u Jovicicevim temama? A? A? A?
Stefke PVT
I nije mi nešto primamljivo da čeprkam po forumu i tražim kostićeva jaja...
http://www.youtube.com/watch?v=Wz9DqAnpr7E
cekaj recimo editovo si post od pre 2 godine na kom si ti nesto rekao i stavio jaje i sad ja treba to da nadjem XDD
Opljačkaše ovaj narod.
Boske, nije na mojim postovima i nije toliko zakopano. :)
Jedan je našao 6 jaja, dvojica po pet, jedan 4, jedan 2, jedan jedno. Vidite da nije toliko teško. :)
Kad ljudi nemaju pametnija posla...
http://thechive.files.wordpress.com/2010/01/animated-gifs-01.gif?w=300&h=225
Pih, ko će listati tolike strane u potrazi za jajcetom.
Jedan 7, drugi 6, itd, itd... :)
Samo nastavite, prvi koji skupi svih 10 je pobedio. :)
Ja sada moram da idem, neću biti tu neka 2-3 sata. Ali ne brinite, videću ko je prvi skupio.
+1=2
Ja sada moram da idem, neću biti tu neka 2-3 sata. Ali ne brinite, videću ko je prvi skupio.
Ovo nije u redu, treba da sve vreme budeš tu. Zamisli sledeću situaciju: osoba ti napiše da je pronašla, lupam sad, 6 jaja, drugi ti, nakon te osobe, napiše da je pronašao sva, onda prva osoba pronađe sve i pošto nisi tu samo edituje post i on je pobedio.
Stefanu edituje post? Pekki to da si za mene rekao pa ajde, ali Stefanu? :)))
ili napises samo "nasao sam sva jaja" a uopste i ne trazis lolol
Kakvo davanje ideja.
Stefanu edituje post? Pekki to da si za mene rekao pa ajde, ali Stefanu? :)))
Pa svi znamo da je on tu 25h dnevno i sad kad je najviše potrebno ga neće biti :) A i kako on može da zna da li je neko editovao?
Да тражим Костићева јаја по форуму ? Дај уозбиљите се.