Čudesni Bane

1. Jebote kakva sečka za cs! Nevera! =))))))))
    Bane je realno moj brat!

2. Лик само изашао са сервера, што се чудиш :)

Од овога може да се направи шизење добро, само ко има живаца да ради око тога и да монтира :)

3. A ima ovde dosta besposlicara kolko mi se cini :D

4. Што јес', јес' :)

Мада гледам сад овај клип за ПЕС, то су само двије-три слике, није превелики поса', а може добра зајебанција да испа'не :)

5. БАНЕ ПЛОДИТЕЉУ

6. hahahahhahah ja NIKO KAO BANE!

7. Sada kada znam da postoji Bane, znam da postoji i magija....

8. Da je sad srednji vek, Bane bi bio spaljen na lomaci.

9. Bane uđe u Maksi, uzme leb i nestane sa njim.

10. БАНЕ НЕСТАЈЕ КУРЦОМ У ГУЗ'ЦУ!

11. Bane sačeka da se riba u miniću naguzi, onda pritrči, skloni joj gaćice na stranuu, mune ga, izvadi i nestane!!!!!

12. Бане маџионичар :)

13. SAĆU DA NESTANEM! ČUDESNI MARSOVAC!

SAĆU DA SE POJAVIM! EVO VRATIO SAM SE ZELEMBAĆI MOJI!

14. Bane se pojavi u promotivnom spotu Borisa Tadića, pomazi kravu pre njega i nestane.

15. Бане се појави угура Лазовићеву лопту у го Мустафи па нестане :)

16. Uguravao ga je Bane na drugu stranu jedno 4 godine, malo nestao al' opet će :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.