BLAMOVI SA KVIZOVA

1. Ovde možete da pišete sve blamove takmičara po raznim kvizovima koji su se održavali i koji se i dan danas održavaju u ovom našem regionu.
    Navalite :)
    Za početak:
    V: U kom gradu se održava teniski turnir Rolan Garos?
    T: U Vimbldonu. ("Najslabija karika", januar 2005.)

V: U koju reku se uliva Ju¾na Morava?
    T: U Severnu Karolinu.
    V - U Severnu Karolinu!?
    T - Pa da. Bolje da se gledaoci malo smeju nego da kažem da ne znam.
    ("Zlatna žica" decembra, 2004.)

2. није блам не знати...

3. није блам не знати...

Blam je neznati. :)
    Pa da počmemo sa verovatno najjačim. U američkoj verziji "Da li ste pametniji od đaka petaka" (koju su tako očigledno ukrali od nas, no i to smo im izgleda oprostili), likuši izlazi pitanje kako se zove prestonica Mađarske. Prvo se zapitala šta je uopšte Mađarska i bilo joj smešno jer je na engleskom Hungary mnogo slično sa hungry. Pa joj je onda voditelj pomogao rekavši da je Mađarska u Evropi, a ona kaže: "Čekajte, pa kako može da bude u Evropi kad je Evropa zemlja i tamo svi govore francuski?" Jebote, kako me nije mrzelo da pišem sve ovo. :D

4. http://www.youtube.com/watch?v=d7YseFktmic&feature=related
    Evo , ovo nije nikakav blam. Al' kad već imamo temu što da ne okačim našeg ponosa i diku. Evo kako vukajlijaši deru u kvizovima.

5. Dve reči.
    Slagalica. Slavoljub.

6. Dve reči.
    Slagalica. Slavoljub.

7. A koi vukajlijaš od ove troice je u ovom kvizu?

8. A koi vukajlijaš od ove troice je u ovom kvizu?

Ovaj treći , Stošić.

Iliti Cernogod .

9. Mislim poslednji u nizu.

10. ko nije pogledao

Ko nije pogledao ?

11. U američkoj verziji "Da li ste pametniji od đaka petaka" (koju su tako očigledno ukrali od nas, no i to smo im izgleda oprostili), likuši izlazi pitanje kako se zove prestonica Mađarske.

http://www.youtube.com/watch?v=f7voCJjs_Jg

Ja lično mislim da je ovo fejk, kao i "trenutak istine" i ostala sranja...

12. Sećate li se da je neki Amerikanac na zadnjem pitanju u Milioneru tražio pomoć prijatelja,nazvao roditelje i rekao "Ne zovem vas zato što ne znam odgovor,već da vam ka
    žem da sam milioner."

Koji lik jebote.
    Nije blam,al' da napišem :)

13. Sećate li se da je neki Amerikanac na zadnjem pitanju u Milioneru tražio pomoć prijatelja,nazvao roditelje i rekao "Ne zovem vas zato što ne znam odgovor,već da vam ka
    žem da sam milioner."

Koji lik jebote.
    Nije blam,al' da napišem :)

LuKaShHhHHHh decxhko , to je najprovidnija nameštaljka u istoriji.

14. Sećam se naše verzije "Da li ste pametniji od đaka petaka", kada je žena rekla: "Narodski rečeno, pčele seru med".

15. Ovo se desilo pre jedno deset godina u jednom dečijem kvizu. Znate one kvizove gde škole pošalju najbolje đake...

Voditeljka: Koji se narod moli u sinagogi?
    grupa od tri,četiri đaka (možda četvrti, peti razred) se dogovara ko bi mogao da bude, i na kraju jedan od njih preseče i šapne kapitenu: Ma, lupi Jevreji.
    Na to kapiten kaže voditeljki: Malupi Jevreji!

Voditeljka (potpuno zbunjena, pogled ka žiriju): Jeverji, to je tačno, a za Malupi nisam čula.

16. Hahahahahaha jbt jel moguce? BOGOTAC

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.