BLAMOVI SA KVIZOVA

1. Ovde možete da pišete sve blamove takmičara po raznim kvizovima koji su se održavali i koji se i dan danas održavaju u ovom našem regionu.
    Navalite :)
    Za početak:
    V: U kom gradu se održava teniski turnir Rolan Garos?
    T: U Vimbldonu. ("Najslabija karika", januar 2005.)

V: U koju reku se uliva Ju¾na Morava?
    T: U Severnu Karolinu.
    V - U Severnu Karolinu!?
    T - Pa da. Bolje da se gledaoci malo smeju nego da kažem da ne znam.
    ("Zlatna žica" decembra, 2004.)

2. није блам не знати...

3. није блам не знати...

Blam je neznati. :)
    Pa da počmemo sa verovatno najjačim. U američkoj verziji "Da li ste pametniji od đaka petaka" (koju su tako očigledno ukrali od nas, no i to smo im izgleda oprostili), likuši izlazi pitanje kako se zove prestonica Mađarske. Prvo se zapitala šta je uopšte Mađarska i bilo joj smešno jer je na engleskom Hungary mnogo slično sa hungry. Pa joj je onda voditelj pomogao rekavši da je Mađarska u Evropi, a ona kaže: "Čekajte, pa kako može da bude u Evropi kad je Evropa zemlja i tamo svi govore francuski?" Jebote, kako me nije mrzelo da pišem sve ovo. :D

4. http://www.youtube.com/watch?v=d7YseFktmic&feature=related
    Evo , ovo nije nikakav blam. Al' kad već imamo temu što da ne okačim našeg ponosa i diku. Evo kako vukajlijaši deru u kvizovima.

5. Dve reči.
    Slagalica. Slavoljub.

6. Dve reči.
    Slagalica. Slavoljub.

7. A koi vukajlijaš od ove troice je u ovom kvizu?

8. A koi vukajlijaš od ove troice je u ovom kvizu?

Ovaj treći , Stošić.

Iliti Cernogod .

9. Mislim poslednji u nizu.

10. ko nije pogledao

Ko nije pogledao ?

11. U američkoj verziji "Da li ste pametniji od đaka petaka" (koju su tako očigledno ukrali od nas, no i to smo im izgleda oprostili), likuši izlazi pitanje kako se zove prestonica Mađarske.

http://www.youtube.com/watch?v=f7voCJjs_Jg

Ja lično mislim da je ovo fejk, kao i "trenutak istine" i ostala sranja...

12. Sećate li se da je neki Amerikanac na zadnjem pitanju u Milioneru tražio pomoć prijatelja,nazvao roditelje i rekao "Ne zovem vas zato što ne znam odgovor,već da vam ka
    žem da sam milioner."

Koji lik jebote.
    Nije blam,al' da napišem :)

13. Sećate li se da je neki Amerikanac na zadnjem pitanju u Milioneru tražio pomoć prijatelja,nazvao roditelje i rekao "Ne zovem vas zato što ne znam odgovor,već da vam ka
    žem da sam milioner."

Koji lik jebote.
    Nije blam,al' da napišem :)

LuKaShHhHHHh decxhko , to je najprovidnija nameštaljka u istoriji.

14. Sećam se naše verzije "Da li ste pametniji od đaka petaka", kada je žena rekla: "Narodski rečeno, pčele seru med".

15. Ovo se desilo pre jedno deset godina u jednom dečijem kvizu. Znate one kvizove gde škole pošalju najbolje đake...

Voditeljka: Koji se narod moli u sinagogi?
    grupa od tri,četiri đaka (možda četvrti, peti razred) se dogovara ko bi mogao da bude, i na kraju jedan od njih preseče i šapne kapitenu: Ma, lupi Jevreji.
    Na to kapiten kaže voditeljki: Malupi Jevreji!

Voditeljka (potpuno zbunjena, pogled ka žiriju): Jeverji, to je tačno, a za Malupi nisam čula.

16. Hahahahahaha jbt jel moguce? BOGOTAC

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.