Prijava

Jedna od onih emisija koje nam pokazuju da su i selebritiji isto obični ljudi kao mi...Jel gleda neko ovu emisiju na pinku? Možda izgleda lako ali posao selebritija nije ni malo lak, potrebno je ući u trag poznatima i onda ih pratiti i po najvećoj vrućini i po mrzloj hladnoći, a ni to nije garancija da ćete snimiti nešto zanimljivo.
Kolja vam je do sada najbolja emisija koja je bila?
Meni je najinteresantnija bila ona sa Martom Savić kad su je pratili po zemunskom keju gde je šetala psa koji joj je pobegao pa je počela da trči za njim i pala je hahaha.
I sa Enom Popov kad je išla u neki butik da kupuje, kad je ušla u butik bila je u farericama, a kad je izašla bila je u nekoj kratkoj suknji, a uopšte nije imala neke kese gde je presvukla te stvari u kojima je bila pa su se ovi što su je pratili pogubili.
Dajte i vi neke vaše omiljene epizode

мени она са Зимоњићем кад једе пљескавицу и онда се обрише после салветом хихихихи

Sto zajebavas posten narod?

Paparazzo lov? Je l' se to maže na 'lebac?

Ја мислио да ће да се хејтује емисија, а човек оће да дискутујемо о најбољим епизодама. Бљуууувввв

Ovde je izgleda IN da se hejtuje sve, a garant kući niko ne prebacuje sa pinka i Ivanovića mogu da se kladim.

негро бомбоне! хоћу пуно негро бомбона!

Pa to to to, daj da pljujemo i po Novaku,jedinom koji nešto radi u zemlji jer smo videli da je to tako kul na vukajliji

meni je do jaja bila ona kad su istranžirali čivavu seke aleksić i metuli joj u gulaš, pakad je poždrignula sisata veprina od najeda, rekli joj pa su se svi smejali ovako HAHAHA

Lol ovo je pesak, vidi se mašina iza njega

Ко пљује бре? Ђоза најјаче људско биће на планети, Србенда, добар човек, домаћин легенда, спортиста и пре свега добар човек!

Има да направим огромну урамљену слику у соби како Ђовак на врху пирамиде, са круном у облику шајкаче на глави и попрсја украшеног орденима Светог Саве и Карађорђеве звезде првог реда, држи масивни пенис у рукама и ејакулира по папи, надалу, федереру, обами, зукорлићу, стефану капичићу, саркозију, тонију блеру, масонима, језуитима, ангели меркел, волфраму масу, мери ворлик, по тачију, милу ђукановићу, католичким свештеницима, клинтону, анту готовини, лејди гаги, онуру и шехерезади, док сви они, читави улепљени, дигнутих руку, гледају на горе молећивим погледима, и кроз сузе моле да прстане!

а ови што га пљују не знају да цене доброчинство и увек ће наћи нешто да им смета!

Petre, jel ovo druga trol tema u pokusaju koju ce modovi da ti zatvore? xoxoxoxoxo

Добар филм на тевеу, Колин Ферел трпа индијанце.

Paparaco lov? Dolazim i nosim svoje naoružanje.

А јеб'о те, шта сте навалили на Пинкове емисије од сабајле?

Paparaco lov? Dolazim i nosim svoje naoružanje.

Чекај и мене! Па да кољемо, куме. :Д