UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

  1. Jedni od najboljih i svakako najjačih likova su ona dvojica sa Evrosporta.

    Ja sam rekao da nemamo boljeg od Ace. Ta dvojica jesu dobra, u pravu si, ali me nerviraju jer mnogo kenjaju o Liverpulu. :D

  2. Vi se žalite na Strajnića a mi imamo Velida Spahu i ekipu morona. MORONA jebenih.... Kad bi samo jednu utakmicu odgledali uz Spahu - dobili bi moždani....

  3. Koja je to televizija?

  4. Сигурно ОБН

  5. Aca informacija je keva.

  6. Ja sam rekao da nemamo boljeg od Ace. Ta dvojica jesu dobra, u pravu si, ali me nerviraju jer mnogo kenjaju o Liverpulu. :D

    Gledao sam jednom prijateljsku liverpul verder...oni jebeno nisu bili normalni
    ismevali su igrace verdera u fazonu "vidi mu frizuru, kaki je ruzan"

  7. ДУШКА КОРАЋА ЗА ЈЕБЕНОГ КОМЕНТАТОРА !

  8. Најбољи коментатор у последње време на нашим каналима је онај лик који је преносио Бундес лигу док је била на спортклубу, Мијаиловић. Зна човек да се уживи до максимума, али само када треба. Он је гол Јовановића из слободњака описао као један од најбољих голова у историји, док је био пренос утакмице Стандарда. Кад њега слушаш као да слушаш радијске коментаторе, кад кажу фантастичан потез ти мислиш да је лик протурио тројици кроз ноге петом, а оно лик се окренуо фазон. Лик учини да утакмица буде занимљива. Иначе постао је познат по овоме http://www.youtube.com/watch?v=hy3lBnSQGrA

  9. Сигурно ОБН

    Ne verujem da je OBN. Tamo su Adis Hadžić i onaj drugi, ne mogu se imena setiti, ali oni su odlični komentatori. Nisam čuo sem njih nikog.

  10. Kakav OBN, tamo fino komentarišu, Federalna televizija i BHT1 su matične kuće Spahe, Kemala i ekipe.... Znate li da mi plačemo za RTS-om i Strajnićem? Eto, možete misliti koliko je to katastrofalno.

  11. OBN prenosi ligu šampiona sledeće sezone, do jaja.. Šugavi RTRS ugasi sve ostale kanale u regionu koji prenosi LŠ (HRT, RTS) a komentator je go kurac..
    Neverovatno koliko dobrih košarkaških komentatora imamo a ovi sa fudbala budi bog snama..
    Meni je dobar onaj sa b92, debeli ćelavi i onaj što se prebacio na tenis, NIkola Bošković ja mislim

  12. Bravo Rosoneri :)

  13. Odlični su onu sa b92. Po meni su bolji bosansi i hrvatski fudbalski komentatori nego ovi naši. Nekako su realniji i pričaju kako treba a ne da kenjaju o nekim nebitnim informacijama.

  14. Sa b92 su stvarno odlicni,Milan Boskovic i ona dvojica :D
    A sto se tice danasnjeg dana,ocekujem Fra-Eng 0-0 ili 1-0,a Ukr-Sve 1-1 ili 2-1

  15. od obe tekme očekujem nerešen rezultat, realno.

  16. I Ja isto mislim da će biti nerešeno na obe ali tipujem i da Englezi mogu da dodju do pobede iz nekog prekida tj. iz kornera.

  17. Јеби Французе.

  18. Navijam za Nemca. Zato sto je okupator. Zato sto je genocidan. Zato sto zna put.

  19. И тикет одиграх, Француска-Енглеска 1; Украјина-Шведска гол-гол....

    ЕДИТ: Е да, Французи су ми једни од тихих фаворита за освајање.... Блан их је потпуно средио....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.