UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Португал у полуфиналу. Мислим да Португал и цело првенство зависи од Роналда. Колико год га људи не волели он на мечу створи сигурно три одличне шансе. До сада је погодио четири пута оквир гола и изпромашивао се против Данске. Уколико га крене, односно почне да користи сваку шансу која му се укаже мислим да Португал може и до титуле. Знам само да могу са Шпанцима, добили су их на пријатељском мечу на крају прошле године 4 0 а на последњем званичном на светском првенству Шпанци су их једва добили голом Виље, којег сада нема у екипи, тако да није да немају шансе, а исто тако мислим да могу и са Французима, који су ме баш разочарали партијама на овом првенству. Што се тиче другог полуфинала очекујем Немце и Енглезе, иако бих више волео Италијане да гледам у завршници јер имају тај неки кењарски шмек :).

2. Portugal ma koliko zavisio od Ronalda opet ima šansi protiv Španaca koji su već provaljeni. Hrvati su nadigrali Špance pa zašto to ne bi mogli i Portugalci. Očekujem od Nemaca da pregaze Grekose i da u istom stilu nastave u polu-finalu protiv Italije, iako su Englezi bili bolji do sada navijaću za Italijane.

3. Propade moja prognoza za Holanđane a i Ruse. Interesantno je da je na svakoj tekmi pao bar 1 gol, tako da kockari, eto prilike da se zaradi.

4. Interesantno je da je na svakoj tekmi pao bar 1 gol, tako da kockari, eto prilike da se zaradi.

А је л' сад треба да играмо да ће да падне гол или да неће?

5. Zavisi od afiniteta i stomaka za ulog. Recimo da će neće pasti gol, počela su kalkulisanja

6. Recimo da će neće pasti gol, počela su kalkulisanja

Ја нисам неки коцкар, али ћу да играм да ће неће да падне. Али не верујем да ћу дати више од двеста динара.

7. Ја нисам сигуран шта је прогнозер хтео да каже, па ћу ставити 100 да ће пасти гол, а 100 динара да неће.

8. Почела су калкулисања, видим ја. Изгледа да неће да падне гол.

9. Збуњујете ме више, сад нећу ни да се коцкам!

Елем, да се присетимо једног од прошлих дуела Немаца и Грка:
    http://www.youtube.com/watch?v=ur5fGSBsfq8

10. Ах, да.
    Штета што није Маркс играо. Тако би Немци функционисали као један.

11. Tek će sutra i prekosutra da budu prave utakmice četvrtfinala. Znam da većina vas ne gotivi Engleze, ali navijaću za njih kada budu igrali s Italijanima. I neka Španci izgube od Francuza.

Samo da prvaci ne budu opet Španci, niti Portugal ili Italija. Za mene u obzir dolaze samo Nemci i pomalo Englezi i Francuzi.

12. Zašto ljudi ne vole žabare?Ja rekoh pre početka prvenstva kad je neko napisao da će proći kroati a ne talijani da ih ne treba otpisivati ipak je to zemlja sa fudbalskom tradiociom i uvek su opasni kao što smo mi uvek opasni u odbojki,vaterpolu,košarci čak i kad nemamo vrhunski tim.Ne znam za koga da navijam u poslednjem četvrtfinalu gotivim i jedne i druge mada voleo bi da prođu žabari baš zbog tuceta ljudi koji su pre prvenstva govorili da neće ni grupu da prođu.

13. Ја готивим Енглезе због Хоџсона, некако ме подсећа на оне маторе енглеске тренере, само му фали она капа, ал' у Италији брани Ђиђи.... Зато ћу за њи' да навијам.
    Штета што Јоргос не игра вечерас, ал' без обзира, навијаћу за Грке....

14. Људи су толико уверени да ће Енглеска-Италија бити најдосаднија утакмица на првенству, а мислим да ће бити у најмању руку солидна.

15. Стивен
    Људи су толико уверени да ће Енглеска-Италија бити најдосаднија утакмица на првенству, а мислим да ће бити у најмању руку солидна.

Da, bre. Mozda padne i neki crveni.

16. Ni meni nije jasno sto svi mrze Talijane.Jesu cigani,al nema veze.
    Veceras navijam za Grke,ali mislim da ce biti 2-0 za Nemacku

17. Jesu cigani

Чему ово?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.