UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Знаш и сам да од тога нема ништа...

pazi, to su isto svi pričali i u ligi šampiona, bilo je viđeno finale Barsa - Real, pa... ;)

2. Ma Njemačka osvaja,tu nema nikakve dileme.

3. Стивен

Људи су толико уверени да ће Енглеска-Италија бити најдосаднија утакмица на првенству, а мислим да ће бити у најмању руку солидна.

pre 2 dana

Ето видите.

Не видим како ће Жабари да се одбране од Шваба. Мислим да ће им Панцери спаковати два-три комада. А што се тиче Португала, мислим да нису без шанси. Не знам коме бих ту дао предност, не могу да се одлучим.

4. људи ја читам и не верујем шта пишете. какви фаворити у полуфиналу Еура? јел сте ви јебено нормални?

5. pazi, to su isto svi pričali i u ligi šampiona, bilo je viđeno finale Barsa - Real, pa... ;)

Па баш зато, два велика изненађења у једној години, много је куме... Швабе освајају лаганини ово.

6. Da li to što Španci "smaraju" znači da igraju loše i bezidejno? Oni su na taj način osvojili EP, SP, Barsa je osvojila LŠ koliko hoćeš puta i vi pričate kako igraju loše? Španci dovedu protivnika do ludila svojim dodavanjima i paf, lopta kod Ćavija ili Inieste, a sekund kasnije iza leđa cele odbrane i u golu. Baš zato deluju da mogu da daju gol kao iz pičke. Jaki su kao zemlja. Portugal je dobar, ali mislim, i nadam se, da će ih Španci oduvati.

Što se drugog polufinala tiče, nikada ne otpisujte Italijane. Ljudi su jedva prošli grupu 2006. igrali katastrofa i osvojili SP, jednostavno, za ovih 15 godina koliko pratim fudbal to sam naučio. A pogotovu što sada igraju jako dobro i imaju gomilu strašnih šutera, a danas ih nije hteo gol. Sve u svemu, očekujem dve vrhunske utakmice i to je to.

7. Švajni najbolji do sada.

8. људи ја читам и не верујем шта пишете. какви
    фаворити у полуфиналу Еура? јел сте ви јебено
    нормални?

Ja rekoh koji su moji lični favoriti i za koga navijam. A činjenica je da je sve moguće. Jednostavno, niko nije zalutao ovde.

9. Pirlo je jebeno najbolji do sada i nemoj da me nervirate. :D
    Pirlo jebi mi ženku!

10. videćemo posle polufinala ko je bolji.

11. Po meni Italija je danas seljacki dobila. Ne kazem da je lose igrala. Ali od 20 sansi nijednu da ne iskoriste. Daaj.

12. Реме
    Da li to što Španci "smaraju" znači da igraju loše i bezidejno? Oni su na taj način osvojili EP, SP, Barsa je osvojila LŠ koliko hoćeš puta i vi pričate kako igraju loše? Španci dovedu protivnika do ludila svojim dodavanjima i paf, lopta kod Ćavija ili Inieste, a sekund kasnije iza leđa cele odbrane i u golu. Baš zato deluju da mogu da daju gol kao iz pičke. Jaki su kao zemlja. Portugal je dobar, ali mislim, i nadam se, da će ih Španci oduvati.

Što se drugog polufinala tiče, nikada ne otpisujte Italijane. Ljudi su jedva prošli grupu 2006. igrali katastrofa i osvojili SP, jednostavno, za ovih 15 godina koliko pratim fudbal to sam naučio. A pogotovu što sada igraju jako dobro i imaju gomilu strašnih šutera, a danas ih nije hteo gol. Sve u svemu, očekujem dve vrhunske utakmice i to je to.

to sto su osvojili ne znaci da ne smaraju.
    ja ni jednom nisam rekao da Spanija/Barsa igraju lose. to je glupo reci jer oni takvom igrom osvajaju trofeje. ali nerviraju me, smaraju me i zato ih ne volim.
    Nekad sam gotivio Spaniju jako, Raul i ekipa dok su igrali, u vrijeme one utakmice sa SR Jugoslavijom 4-3 kad su nas dobili, ali ova igra me ubija i ne mogu da ih smislim.

i kao sto rekoh mislim da ce Portugal da ih dobije, mozda i na penale/produzetke ali gejcina Ronaldo ce da im ga zavuce....

13. Можда и нећемо. Јер бољи играч није једнако бољи тим. Исто тако су данас могли да прођу и Енглези и по тој логици би било ко од ових који су прошли даље били бољи од Пирла?

14. Rosoneri, da se ne lažemo i Italijani su cigani.

G O S P O D A

15. i kao sto rekoh mislim da ce Portugal da ih dobije, mozda i na penale/produzetke ali gejcina Ronaldo ce da im ga zavuce....

Cak i ako Ronaldo da gol, ko kaze da ce to biti dovoljno protiv Spanaca?

16. ја имам неки осећај да ће португал даље, не знам што ал то се и на мом фантази тиму за полуфинале види, имам 5 португалаца од чега једног одбрамбеног и једног голмана и роналда. Типујем чак да неће ни гол да приме. Осећај ме није пуно преварио овај еуро

17. Реме
    Можда и нећемо. Јер бољи играч није једнако бољи тим. Исто тако су данас могли да прођу и Енглези и по тој логици би било ко од ових који су прошли даље били бољи од Пирла?

А и њихове каријере довољно говоре о томе ко је већи играч. Да не буде забуне, Швајнија много готивим.

Cak i ako Ronaldo da gol, ko kaze da ce to biti dovoljno protiv Spanaca?

Управо. И не капирам зашто људи већ годинама потцењују Шпанце иако ови узимају све што могу да узму. Јеботе.

to sto su osvojili ne znaci da ne smaraju.
    ja ni jednom nisam rekao da Spanija/Barsa igraju lose. to je glupo reci jer oni takvom igrom osvajaju trofeje. ali nerviraju me, smaraju me i zato ih ne volim.
    Nekad sam gotivio Spaniju jako, Raul i ekipa dok su igrali, u vrijeme one utakmice sa SR Jugoslavijom 4-3 kad su nas dobili, ali ova igra me ubija i ne mogu da ih smislim.

i kao sto rekoh mislim da ce Portugal da ih dobije, mozda i na penale/produzetke ali gejcina Ronaldo ce da im ga zavuce....

Твој пост је био у фазону, "смарају и зато ће их разгузити Португалци".

18. ја имам неки осећај да ће португал даље, не знам што ал то се и на мом фантази тиму за полуфинале види, имам 5 португалаца од чега једног одбрамбеног и једног голмана и роналда. Типујем чак да неће ни гол да приме. Осећај ме није пуно преварио овај еуро

Штујем то. Само мој утисак је да су Шпанци до сада играли са 50% снаге и да ћемо тек видети праве Шпанце. :)
    Ајд' у пивкана? Шта кажеш?
    А ако упаднеш на џетбу, частиш, да се разумемо. :)

19. Španija "smara" jer skoro svi protiv njih igraju katanaćo. Pa ne mogu glavom u zid, jbg, mora se okolo, moraš dodavanjima i kretnjom primorati protivnika da individualno izlazi iz svojih linija. Takva igra zahtijeva visoku realizaciju (npr. Barselona imala problem sa realizacijom - počeli da kiksaju iako su stvarali oko 6 ili 7 300% šansi koje bi i sakati Pjer Boja na bromazepamu iskoristio).
    Obratite pažnju na kretnju veznjaka sa loptom na utakmicama Barse i Španije. Nijedan ne bježi na čistinu već svi idu u gro odbrambenih igrača i na sebe navlače minimum četvoricu što ostavlja mnogo prostora ostalim igračima. Za takve stvari moraš imati savršenu tehniku, ne mogu to Babović i Koroman.

Jes da nekada naprave i po 4-5 dodavanja iako oko njih nema nikoga ni u planu ali to je ta škola totalnog fudbala, to je takvo fudbalsko "vaspitanje" od malih nogu, to je ta vodilja i navika.

Iako del Boske nešto muljavi sa napadačima jedva čekam da neko konačno zaigra fudbal protiv Španije. Mislim da će završiti sa petardom u golu.

20. Jebo te totalni fudbal.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.