Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Serem vam se na katanaćo.
Ahtung, ahtung...Jebaće Švabe i žabare i Špance, samo polako, pazite što vam kažem.
ŽABARI DO FINALA OLEOLEOLEEE
Kolka muda treba da imaš da u onakvom momentu šutneš kao Pirlo
Које врхунске играче има Португал? Имају пар добрих, истина, и имају лажног Роналда. Њима цео тим игра за тог Роналда, а овај се фолира к'о да је не знам шта. Сваки пут кад изведе слободњак помисли: Нема везе што је лопта отишла небу под облаке, важно је да су видели мој кул залет. А после лошег паса: нема везе што смо изгубили лопту, важно је да су сви видели какав сам бициклИ направио. Португал је игр'о много боље и лепше док је играла она екипа око Фига, Руи Косте, Нуња Гомеша, Коута итд. Опет неће бити лако Шпанцима, њима је проблем што не игра Виља, а и у одбрани им фали Пујол. Играју досадно баш због изостанка Виље, са њим играју дефинитивно најбољи фудбал, али опет су доста добри и бољи су од Португала. Јако добра утакмица је била против Италијана у групи и волео би' да се на крају те две екипе нађу у финалу. Италијана што се тиче, не памтим кад су играли бољи фудбал. Можда нису дорасли Швабама, али биће то густо полуфинале.
Sad Joakim Lev priča svojim fudbalerima: "Ćezare Prandeli je dosta učinio za Italiju. On je mnogo dao Italijanima, ali ih nikad neće načiniti hrabrim, makar im kurac dao, neće moći da im da srce junačko. Jel' tako? Jel' vam jasno? E, drugo kažu Talijani: oni vele — kod nas je sve motorizovano. Naši su mitraljezi FIAT, naši su tenkovi FIAT, naši su avioni FIAT i šta sve ja znam u pičku materinu. Znamo mi to, ali je u njih i srce FIAT, jebo ih Sveti Jeronim na nebu. Samo ime jedno: oni nas ne znaju, pička im materina. Jel' tako? Dabome, baš tako, i tako treba da bude!"
Абидал диже пехар вечерас.
По први пут навијам за панцере да узму трофеј.
Ali zasto Debeli Boske ne ubaci Ljorentea da igra? Covek u zivotnoj formi, pisao bi redom po sirotinji..
Ni meni nije jasno zašto Ljorentea drži na klupi. Mislim da je on protiv Francuza mogao pokidati one crnčuge.
Ja igrao da će Ljorente biti najbolji strelac prvenstva, a on ni sekunde nije igrao... 100 dinara bačenih u vetar :)
Nemoj da se brineš
брате и ја не готивим лика ал он је на 100 текми за реал дао фазон 120 голова ЕЕЈ. и дао је три гола који су одвели португал у полуфинале. Ко оспорава квалитете једног Кристијана Роналда, може одма д анапусти тему па чак и живот. Страшно какви све ликови глуме стручњаке
ТО!
Готивим и ја бразилског Роналда више, али брате, кад тај "лажни" Роналдо заврши каријеру, имаће бољу каријеру од тог "правог" Роналда. Можда је уображен, можда је манекен, можда је фенси дерпе, али дечко ЈЕБЕ како игра.
Ima rolando da im pokaže kako se daje go kroz uši.
Oni raspali Španci ima didu kući trajektom prkom Crnog mora
Jebote, govorite o Spancima kao o nekoj drugorazrednoj ekipi, a ne aktuelnim evropskim i svetskim prvacima. Vase poznavanje fudbala me plasi pomalo.
Jes dobar ovaj CE, nema šta, al Zuba je objasnio fudbal i mnogo većim njuškama, mnogo će još vode Rzavom proteći dok se ne nađe onakav genije, neumijesno je porediti njihove karijere čak i teoretski.... :D
Је ли, а где ја то њему оспоравам квалитет у свом посту? То што сам рек'о "лажни Роналдо"... Јеби га, шта да кажем кад оног старог зову "прави"? :Д Можда боље да сам рек'о "педер" или "циган", како га још неки овде зову. Можда је политички коректније. лоло
Ако боље обратиш пажњу, ја сам причао о игри Португала где сви служе једном човеку. Слично је и у Реалу, само што они имају боље остале играче од Португала. Шпанци на пример немају тог једног који одскаче, некад одигра најбоље Силва, некад Инијеста, некад овај, некад онај... Ћаби Алонсо неки дан завуче 2 комаТа к'о из пичке. :Д
Гомеша, Коута итд.
Volim tu ekipu.
Kolka muda treba da imaš da u
onakvom momentu šutneš kao Pirlo
Jebeno ogromna, do zemlje.
a to bogami, nikako. Debeli Ronaldo je Debeli Ronaldo, bio i ostao idol cele generacije. Ce će ostati upamćen verovatno kao bolji golgeter, možda čak i kompletniji igrač, ali nikad neće praviti magarce od odbrana ko što je Zuba to radio.