UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Mesi u reprezentaciji i ne služi da daje golove već da organizuje napade i proigrava. Pogledajte poneku utakmicu te Argentine pa onda sudite. Klinac je genijalan, Ronaldno je genijalan, definitivno su trenutno najbolji igrači današnjice. I činjenica je jebena da Mesija ne možeš pošteno ni sapleti ili mu nogu polomiti....

2. Кол'ко знам, Кристијано је на истом нивоу играо и у Манчестеру и сада игра у Португалу, дакле - не зависи од тога ко су му саиграчи.

Пре неки дан је ставио 3 гола клинцима које Менезес испробава за олимпијске игре (дакле, играли су без Лусија, без Тијага Силве, без Давида Луиза, без Луизаа, без Данија Алвеша и без Мајкона у одбрани). Штоперски тандем су им били клинци што су прошле године освојили светско до 20 година, Бруно и Жуан (није у питању онај из Роме).

Ronaldo je imao najbolju sezonu u karijeri, daleko bolju od onih u Mančesteru.

Što se tiče te tekme, igrali su i Argentini mlađi i rezevni igrači.

Те две? А шта ћемо и са оне две у групи? На ЧЕТИРИ утакмице ни један гол није дао из игре Милану. А колико се сећам, Нестин жути картон је био јер му је Пујол ускочио у блок играјући пика. За то је Пујол требао да попије жути, а не Неста. А камоли још да буде пенал (кад је Барса у срању - суди пенал). Против Челсија није ни са пенала дао гол.

Taj žuti je bio za faul sa leđa, ne sećam se da li je povlačenje ili start, u svakom slučaju daleko do toga da je spakovao Mesija. Dao je Mesi jedan gol iz penala u grupnoj fazi, možda nije iz igre, al' šta sad.

Na 4 utakmice ukupno 8 golova su dali Milanu, što, priznaćeš, nije malo za navodno tako jaku odbranu.

Исто тако, нисам помињао ни Ћавија ни Инијесту већ Барсин везни ред. Меси је индустријски играч који је трениран само за тики-таку. Меси није играч који прави разлику у екипи (Барса је и 2006. без Месија била првак Европе са далеко лепшом игром и то против Арсенала који је целу ЛШ пре финала примио само два гола), већ екипа прави разлику у њему. Зато се за Аргентину једино у стрелце на светским првенствима уписао само против нас (кад се и пола тима уписало) и зато не пружа ни близу такве партије у Аргентини какве пружа у Барселони. Погледај нпр. Французе са Зиданом и без њега. 2006. играли финале СП, а 2008. били задњу у групи на ЕП. А и јебемлига, Месија и форсирају превише. 2010. ме нико не може убедити да Снајдер (водио Интер до трипле круне и водио Холандију до финала СП са 5 голова) није заслужио награду за најбољег играча света (на крају није ни међу прва три завршио).

Па Албиол и Арбелоа су у Реалу, а Капдевиља је у Бенфици. Играч попут Ираоле је солидан, али би раније могао једино копачке чистити Алкорти нпр.

Mesi ima bogalje u Argentini, on je nosilac igre i često pada veliki teret na njega.

Ne bih se složio da ekipa pravi razliku u njemu i da nije igrač tipa Zizu, Ronaldinjo itd. koji su vukli ekipu kad je najteže. Koliko puta je šurio u najbitnijim momentima? Finala LŠ, da ne pominjem silovanje Reala u derbijima redovno do ove sezone, 14 golova ove sezone u LŠ...

Mislim, mada je to samo mišljenje i nedokazivo je, da bi nosio ekipe tipa Arsenal, Čelsi itd. i da bi čudo napravio da se nalazi u centru tih ekipa. Vrlo je sposoban da funkcioniše van tiki-taka sistema, samo što do sada nije imao priliku da to uradi na klupskom nivou, a verovatno nikad i neće.

Канда сморисмо људе, братац, совом расправом. :-)

Istina. :)

3. Taj žuti je bio za faul sa leđa, ne sećam se da li je povlačenje ili start, u svakom slučaju daleko do toga da je spakovao Mesija.

Nesta i Silva jesu spakovali Mesija u tih par utakmica sa njima, a taj jedan prolaz i start Neste nista ne mjenja.

4. Mesi ima bogalje u Argentini

Brate, zakazo sam ti krštenje za nedjelju. Evo biću ti kum.

5. Dobro, "bogalji" je prejaka reč, ali pogledaj njihov vezni red. Najbolji u sredini su im uglavnom defanzivni vezni (Kambijaso, Maskerano, Banega i Gago).

Špicevi su im dobri, al' džabe kad njima osim Mesija, Verona i Rikelmea (matorci, a sabijaju u Argentini) nema kreativnih srednjih veznih igrača, ova dvojica nisu ni igrali na prošlogodišnjem Kopa Amerika pa verovatno neće mnogo ni igrati ubuduće.

glavni

Šta sad? Jel nećeš da ti ja budem kum?

To se ne odbija, narafski da'š biti kum.

6. Šta sad? Jel nećeš da ti ja budem kum?

7. Кол'ко знам, Кристијано је на истом нивоу играо и у Манчестеру и сада игра у Португалу, дакле - не зависи од тога ко су му саиграчи.

Пре неки дан је ставио 3 гола клинцима које Менезес испробава за олимпијске игре (дакле, играли су без Лусија, без Тијага Силве, без Давида Луиза, без Луизаа, без Данија Алвеша и без Мајкона у одбрани). Штоперски тандем су им били клинци што су прошле године освојили светско до 20 година, Бруно и Жуан (није у питању онај из Роме).

Те две? А шта ћемо и са оне две у групи? На ЧЕТИРИ утакмице ни један гол није дао из игре Милану. А колико се сећам, Нестин жути картон је био јер му је Пујол ускочио у блок играјући пика. За то је Пујол требао да попије жути, а не Неста. А камоли још да буде пенал (кад је Барса у срању - суди пенал). Против Челсија није ни са пенала дао гол.

Исто тако, нисам помињао ни Ћавија ни Инијесту већ Барсин везни ред. Меси је индустријски играч који је трениран само за тики-таку. Меси није играч који прави разлику у екипи (Барса је и 2006. без Месија била првак Европе са далеко лепшом игром и то против Арсенала који је целу ЛШ пре финала примио само два гола), већ екипа прави разлику у њему. Зато се за Аргентину једино у стрелце на светским првенствима уписао само против нас (кад се и пола тима уписало) и зато не пружа ни близу такве партије у Аргентини какве пружа у Барселони. Погледај нпр. Французе са Зиданом и без њега. 2006. играли финале СП, а 2008. били задњу у групи на ЕП. А и јебемлига, Месија и форсирају превише. 2010. ме нико не може убедити да Снајдер (водио Интер до трипле круне и водио Холандију до финала СП са 5 голова) није заслужио награду за најбољег играча света (на крају није ни међу прва три завршио).

Ја само да се испеглирам овде. Јер је ово онај одвратан аргумент "мењао клубове и доказао се у више њих". Сколс, Гигс, Пирло, Ћави, Иниеста, Дел Пијеро, сви су играли у јако мало клубова и хоћеш да кажеш да можеш да им оспориш квалитет због тога? Па управо треба имати муда и то нешто у глави да имаш мотивацију да играш 20 година у једном клубу и због тога их ценим. Роналдо је добар, али у сваком, СВАКОМ јебеном тиму где игра игра је ПОДРЕЂЕНА ЊЕМУ, хоћеш да кажеш да у оном Манчестеру Роналдо није имао моћну везу иза себе? Да није имао фантастичне саиграче, као и сада у Реалу, и као што их има у Португалу? У Утд-у си имао Гигса, Сколса, Рунија, па и јебеног Тевеза и још играча. НЕ КАЖЕМ ДА је Роналдо лош, фантастичан је играч, али се вечито провлаче дебилни аргументи у његову корист. У Барселони постоји тим, фантастично јак, а ако се појединац издвоји изнад тог тима, као најбољи или један од најбољих у тиму, тај играч вреди, много. У Реалу имаш скуп индивидуа којима је речено да играју за најбољу индивидуу и Реал комотно можеш да назовеш Роналдо и другари. Укратко, све се ради за Роналда, а да је највећи мајстор тамо, јесте. Са Португалом је слична ситуација. Нани се нигде не спомиње, а за онај гол главом што је овај дао је много заслужнији Нани. И треће, други су типови играча. И да, моје мишљење је да је Меси комплетнији играч, и да има оно мало магије што га одваја од Роналда.
    Трећа ствар, Аргентина је далеко слабија и од Шпаније и од Португала јер имају само Месија, остали играчи су просечни. А што се тиче успеха, освојених ЛШ, титула и свега осталог, ако ћемо да се бавимо статистиком, Меси пиша по Роналду.

Зуба их једе све редом, то је чињеница.

8. Ту је и Пасторе, дечко је одличан. Имају суров напад приде, најјачи напад по именима убедљиво. Агуеро, Меси, Игуаин, Тевез, Лавеци... Сурово је то јако, њима и не треба ништа више од два добра задња везна и Пасторе на офанзивном(мада да се ја питам играо би Рикелме и са једном ногом ако треба).
    Меси се не сналази у репрезентацији и то је чињеница, Роналдо ето тек нешто мало боље(тек сад је почео да игра озбиљније против јаких) тако да иако су тренутно најбољи играчи нису ни принети некадашњим великанима. Меси је бољи дриблер и то много а Кристијано је физички доминантнији, мртва трка ко је бољи, не волим ни једног ни другог. Сетите се Зубе и 60 и кусур голова на скоро 100 мечева, тако велики ас игра за репрезентацију а то је још све одрадио до неке 27-8 године плус колико је паузи имао због повреда само.
    Надам се финалу Немачка- Шпанија и навијаћу за швабе, само да Португал не освоји, ако жабари прођу навијаћу онда за њих јер су и Шпанци сморили корњачу.

И погледајте ову волејчину:
    http://www.youtube.com/watch?v=IEyn4KWy3rk&feature=share

9. Уууууу, ала сте се расписали... Роналдо ноћас има да издоминира Хиспанијере! Сморише бога више, доста им је!

10. KAko nezanimljiva utakmica bokte...smorio sam se ko veliki

11. Nisam gled'o do sad, kakva je tekma bila?

12. Vjerovatno najdosadnija na prvenstvu....

13. Деструкција фудбала, јебено играју без шпица па и без крилних нападача...

14. Koji smor od utakmice, ima da dave ovu loptu do penala, a onda ce neki cigani ovde (svejedno spanci potrugalci) da uzmu i da rgaju sirene do 2 ujutru da ne moz covek da spava...
    Navijao sam da neko pobedi u 90 min, bar da ranije zavrse sa ciganisanjem.

15. Циганисање на куб, убише... И овај Аца још приде кења ко нездрав...

16. Боже, какав смор од утакмице.
    Упс, неко је то већ рекао.

17. Боже, какав смор од утакмице.
    Упс, неко је то већ рекао.

Е кад се заврши ова агонија... Ај нек ишутирају ово и идем у град да се напијем, зајеби ово срање! Саће Рамос све да реши...

18. Ја сам изашао из кафане и запалио дома по завршетку регуларног дела. Нека ми мука припала, најозбиљније.

19. Е мој Мутињо... Прочита га ко буквар...

20. ЕВО ГА РАМОСИЊО!!!

ЕДИТ: Оууууууу научио изгледа

ЕДИТ 2: Како је слепачки шутну Фабрегас и уђе!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.