UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Е Бруно пањина ко Мијат лоло

2. Вечерас на Еуро 2012, Италија - Италија, 50000 гледалаца, судија Милорад Вукићевић, судио у сусрету ФК Живодарим - Уједињени Сремачки ногометаши у првом колу бетон купа Србије, ИНЏОЈ МАДАФАКРС.

Детаљно о судији који Суди по правилу: Ако неко падне фаул, ако се неко продере фаул, ако су навијачи много гласни фаул, ако неки сељак изађе пијан из штале са вилама и убилачким погледом црвени картон.

И наравно цигани добијају јер је намештено, мршукурац говна Шпанска, а не да нису играли добро, него нису играли.

3. Špance bi trebalo diskvalificirati...

4. Продужеци и пенали једно деведес' девет пута интересантнији него цео регуларни део утакмице.

5. Него што Рамосу оде лопта преко ноге, циљао једног бркајла из публике, цео меч га нервирао :Д

6. Ма Италијани ултра офанзивно и нападачки играју у односу на ове шабане...

7. meni samo žao što nije bilo moguće obe repke da ispadnu malopre.

8. Italijani su protiv Engleza bili bolji nego inače, nema Gatuza i one ekipe da se valjaju i prigovaraju, ali opet mi je krivo što su prošli, 20 godina lošeg fudbala ne moš se ispravi s jednom utakmicom.

A da mi je neko pre Euro 2012 reko da će Španija i Portugal da igraju 120 minuta i penale i da će ukupan broj šuteva na meču da bude 5, pomislio bih, brate ne loži se, bilo ko drugi može da igra mrtvo ali jebeni konji iz Španije će morati da trče i šutiraju.

A ovaj sudija, jao kako mi žao što Veb nije sudio, nijedan faul na meču ne bi bio.

9. Јесмо љаљани, свако од нас има мишљење, ал' 'оћемо и друге дубедимо да је наше исправно.... Ја ћу само Ремеу додговорим јер ме криво схватио и завршавам совим на овој теми....

Реме
    Сколс, Гигс, Пирло, Ћави, Иниеста, Дел Пијеро, сви су играли у јако мало клубова и хоћеш да кажеш да можеш да им оспориш квалитет због тога?

Не оспоравам његов квалитет јер је играо у једном тиму, већ сматрам да је прецењен јер једино може да игра на врхунском нивоу у једном тиму на један начин игре (тики-така) и ни он, као ни Кристијано нису играчи који праве разлику (исто као и Барселона пре Месија, Јунајтед је био страшан клуб и пре Роналда, а и после његовог одласка). Ти играчи које си навео брате Реме, неки су ми бољи од обојице, а додао бих још и Малдинија, Барезија и Тотија (мада је Пирло играо у мало више клубова на почетку каријере, сећам се чак и његове Калчо картице из Ређине).

Ја сам са мојим кењањем совим завршио и сад очекујем да ме Тијанић назове да сутра гостујем у Мазурци.

Смор од утакмице, једино је занимљиво било мало на крају продужетака. Бем ти пенале, још само да Швабе и Жабари сутра одиграју исте и то исто после 0-0, па нек све иде у три лепе.... А и контам ако не буде голеада биће исто 0-0....
    Ајмо Ђиђи, ајмо Пирло до титуле европског првака!!!!

10. Рамос шмекерски извео пенал. За оно му скидам капу. Меч нисам гледао јер сам био на мртвом испиту и стигао сам да одгледам пенале. Драго ми је што Шпанци прођоше.

11. Dosadna utakmica do zla kurca. Jedino produžeci i penali što su bili zanimlivi. Ako ovako igraju Španci u finalu, verovatno sa Nemcima, razguziće ih opasno, jedino ako ih opet ne ukenja ko večeras.

12. Španci se provukli opet. Provukli su se i na prošlom svjetskom. Nadam se da će Švabe da prođu Italiju, koja me je prijatno iznenadila svojom igrom na ovom turniru, i da oderu Crvenu gamad u finalu.

13. Dosadna utakmica do zla kurca. Jedino produžeci i penali što su bili zanimlivi. Ako ovako igraju Španci u finalu, verovatno sa Nemcima, razguziće ih opasno, jedino ako ih opet ne ukenja ko večeras.

Не отписуј Шпанце, јебига, дошли су до финала, јаки су као земља чим са оваквом игром успевају да одраде шта су одрадили. Очекујем много добро финале.

14. Ma Španci su sretna govna koja nisu trebala ni grupu da prođu.

15. Ma Španci su sretna govna koja nisu trebala ni grupu da prođu.

Шпанци су велемајстори фудбала ма колико их ми мрзели.

16. Da, ali to ne mijenja činjenicu:
    Španci su sretna govna koja nisu trebala ni grupu da prođu.

17. Шпанци јесу срећна говна која нису требала ни групу да прођу. Амин и енде.

jebeni konji iz Španije će morati da trče i šutiraju.

Они да шутирају?! Сачувај боже... Само се врте око шеснаестерца као веселник око краве. Неефикасни у пичку материну и досадни за гледање, само чекам да их, здравље, боже Швабе прегазе у финалу, или Жабари, боли ме курац, само да они не освоје опет, пун ми их је исти!

18. Haha, kako bih voleo Španci da osvoje. Jebote, dugo nisam video ovoliku bezrazložnu mržnju prema nekome, šta kažete da im objavimo rat?

19. meni samo žao što nije bilo moguće obe repke da ispadnu malopre.

+1
    Ovako se nisam smorio ni kad sam zadnji put gledao JSL
    Ko god prođe iz drugog polufinala navijaću za njih

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.