UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Ово је била јебено добра утакмица, а не оно срање од јуче!!!!

Слажем се. С тим што је ова текма имала више среће и десио се го' релативно брзо. Швабе су почеле с неком дефанзивном игром и чинило ми се да ће бити сличан смор к'о јуче. Кад су примили го', морали су да се отворе, што је резултирало још једним голом Италијана. Реално, Швабе су разочарале и заслужено су испали, а Италијани никад боље нису играли откад ја знам за себе! Све у свему - финале какво сам желео. Италијани једини имају муда да играју са шпанцима.

2. Деловало ми је некако, брате Срето, да су Швабе дувале у одбрани због огромног неискуства.... Рекох раније, ако не узму ово, наредна два су њихова....

Људи моји, па совим Жабарима је Жонпи играо 1-1....

ЕДИТ: Криво написао што сам мислио....

3. hehehe, Mario Baloteli, hehehe

4. Italijani ubivaju pojavom

5. Kako bih voleo da Italijani naduju Špance! Ajmo Žabari!!!1

6. Утакмица одлична, Италијани објаснили неке ствари.
    Сад још да угазе оне шпанске цигане!!!

7. Kakva govna ovi žabari,a i Njemci u pičku materinu,najlosija utakmica na prvenstvu. Kad su gol primili,ne znaju gdje udaraju,nisu naučili da gube jbg.

8. MAtko daj ne lupaj, ondan isi gledao ono sinoc skrnavljenje fudbala, ako mislis da je ovo najlosija tekma

9. Imam veliku želju da stavim Pirla na avatar al' govno neće ništa postavit.

10. Ma mislio sam na to da je ovo Njemačkoj najlošija utakmica na prvenstvu.

11. Mene žabari iznenadili što nisu parkirali bus već od 55 minuta, nego jurcali ko da im trebaju golovi. Skroz drukša filozofija od oldskul italijanske, dopadam i poštujem to. Napad je najbolja odbrana definitivno, bar kad sau žabari u pitanju.
    SOKE MI KACO!

12. Mene žabari iznenadili što nisu parkirali bus već od 55 minuta,

Италијани пресинг у 80. минуту да ми је то неко реко не би му веровао ал сам видео својим очима, објаснили су.

13. Прандели научио талијане да играју фудбал, јеботе!
    Одлична партија ноћас, одлична. Мада сам испиздео кад је Балотели забио други, навијао сам за панцере јер мислим да једино они могу да угазе Шпанце.
    Немци су најтањи у одбрани и не знају да губе, то их је коштало финала. Мада, боле их курци, ова генерација има да узме све што може да се узме у наредним годинама.

14. Oduvek sam voleo nemačku školu fudbala, realno, najbolji fudbal igraju kad je repka u pitanju decenijama u nazad. Al jebiga, dođe Prandeli, i odbjasni im ko Ajaks devedesetih:)

15. Italijanima kapa dole za prikazanu igru, finale ce biti jako neizvesno i ne znam za koga cu navijati sad kad ispadose Nemci. Ono sto Nemce treba da brine je sto su na poslednja cetiri velika takmicenja (WC 06 polufinale, EURO 08 finale, WC 10 polufinale, EURO 12 polufinale) uvek bili tu negde u vrhu, ali nisu uzeli nijednu titulu. Znam da je ovo tim u razvoju i da su vrlo mladi i da za njih ima vremena ali plasim se da su izgubili onu ostrinu koja je pravila razliku i koja im je donosila titule ranije. Mogli bi da postanu nova Holandija, ako ovako nastave. Nadam se da nece, simpaticni su i imaju modernu filozofiju fudbala.

16. Kako volim što su prošli. Jedina reprezentacija za koju više navijam (sem naše) su Španci. Italijani kakav god fudbal da igraju imaju jebene gladijatore na terenu, imaju muda, i to je to. Svi su ih otpisali 2006. jedva su prošli grupu, Australiju na penale i osvojili. Ni sada ih niko nije ozbiljno shvatio, a oni su opet objasnili šta znači biti veliki. Jednostavno sa Žabarima se nikad ne zna. Pobeđuju kad se najmanje očekuje, gube kad imaju prividno najjači tim, a delju ovako. SVAKA IM JEBENA ČAST!

Finale ću moći mirno da gledam.

17. Matko96
    Ma mislio sam na to da je ovo Njemačkoj najlošija utakmica na prvenstvu.

Немци су разбили текму, ал је на голу био маћори Ђанлуиђи и џаба им све. Тако да не да није најлошија него је можда и најбоља партија немаца. Иначе КОЛИКО ЈЕ ЛУД ОНАЈ НОЈЕР ОН МОМАК ИГРА У НАПАДУ ПОСЛЕДЊИХ ДЕСЕТ МИНУТА ЛО ЛО ЛО

иначе италија ако буде вако играла у финалу, шпанци немају шта да траже. Иначе Шпанци су цигани највећи и провлаче се ко пувањак јебени, 10 година заредом. И много их сере! не само то што су сад на пенале прошли, него и оно четвртфинале против парагваја у јужној африци кад је кад је Санта Круз омашио пенал у 70. минуту. Имају неке среће чудне серем им се у фудбал досадни.

18. Имају неке среће чудне серем им се у фудбал досадни.

To.

19. Италија је Аустралију добила са 1:0 на Светском, не на пенале, из пенала су дали гол. Такође, групу су лагано прошли, добили Гану и Чешку (лагано и једне и друге, ако се сећам). Тако да су то првенство одлично одиграли, а усрало их је само у финалу.

Зато су четири године касније добили дандару од Словака, Парагвајаца и Новозеланђана (!). Чак им је свиран непостојећи пенал против ових задњих.

Штета за Немце, баш штета. Неупоредиво квалитетнија екипа од ових смрдљиваца. И јебига.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.