Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ale, konacno neko za koga navijam da pobedi, kuc kuc da ih ne ureknem.
Тешко да ће преокренути. Ако је неко мајстор да чува резултат онда су то Италијани.
I ja tipujem na to da će Baloteli do kraja da zaradi crveni ... Neće biti preokreta, talijani imaju finale
Жајк ако се то не деси, напушташ вукајлију је л' тако? :)
VIva Italiaaa Grazieee Mario!!!!
Da li je moguce da je izbacio Gomeza, a gube sa 2:0 ?????
Znači haos!
Какво циганско финале ће то бити.
Krajnje neobicna utakmica u kojoj su Italijani nastavili da napadaju nakon postignutog pogotka, a Nemci se predali nakon drugog primljenog.
Sve u svemu sudija je kurcina.
PU, ŽABARI ODVRATNI! POCRKALI, BREEE! SEREM SE U VAŠ FUDBAL!
Italijani uzimaju titulu.
Dooooooobra tekma. Bio sam ubedjen da ce Svabe dati gol u nadoknadi. Svabe su to, majku im jebem...
Ово је била јебено добра утакмица, а не оно срање од јуче!!!!
АЈМО ЂИЂИ И ПИРЛО ДО ТИТУЛЕ!!!!
А и Швабе нека буду срећне што су и имали неизвесну завршниу....
Ма набијем ја овај фудбал на курац. Опет смрдљива Италија у финалу. Јебени Тијаго Мота у финалу. Барзаљи. Ооооо, животе!
Fuj! Mrzim italijanski fudbal! Koliko je to prljava igra, ej!
Otkad ti pratiš fudbal? :D Nisu toliko koliko su bili pre. Ma onaj Baloteli ih je ubio. Bravo za braću Italijane, sabiše ih momcovi.
Право прљави. Да ми је нако рекао да ћу за Шпанију да навијам у финалу, еј.
Bas mi zao sto Nemci nisu dali gol jer je bila do jaja tekma i bas sam navijao za to da budu produzeci.
ПИРЛО ТАТА!
Навијао сам за Немце али су Италијани заслужено прошли. Оно што ме изненадило на овом турниру је колико су Италијани офанзивни и са којом лакоћом играју.