Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kad si u odbrani padni i na najmanji kontakt i onda kada dohvatiš loptu dodaj se besumučno po pola sata u odbrani i vezi dok ne smoriš protivnika i gledaoce pa je gurni uber iritantnom Silvi ili plačljivom fegetu Fabregasu u prazan prostor i nek daju gol.
Pobede oni i 5-0 ali im je fudbal najdosadniji na planeti svih vremena.
Da, da, a u međuvremenu uvale 4 komata...
AUMEĐUVREMENU NAĆI ĆU JOJ ZAMENU! OPAAAAA
Ma bole me uvo za Žabare, nek im daju 10, puca mi paja ko će evropsko da uzme, navijam za Srbiju, ali su takve iritantne dosade ovi Španci i toliko su gej da mi je nejasno kako neko može da navija za njih.
Pišaj po sirotinji! DOMINIRAJ!
A moš misliti kako se osjećaju igrači koji igraju protiv ovih vanzemaljaca? Jbt, pola sata ne možeš do lopte, krećeš se samo lijevo-desno, strogo defanzivno, ko na jebenim pripremama da si a ne na utakmici...
Добро, брате. Није Србија освојила...
Ne secam se da je tako bilo dok nije izasao onaj Italijan, kako se vec zove, pa ih ostalo 10. Stavise, imali vise prilika Italijani, veci posed lopte,... Necu da sudim da li su bili bolji, ali nisu bili smesni kao kada je onaj lik izasao. Sada navijam protiv Spanaca, cisto jer je ovo sto su radili poslednjih 20min susto izivljavanje i nesportsko ponasanje.
Pa ono pošto si već navijač Španije i ova pobeda ti mnogo znači, sve čestitke na pobedi lolololo
Nevera, čovek uzvikuje DOMINIRAJ na pobedu Španije.
UZMI BOSKE EVRO TITULUUUUU!
Toma precednik, naprednjaci sDinkićem u koaliciji, Španci prvaci...pfffffffff
AВАВАВАВА ДРЖАВА ДУРАДИ НЕШТО АВАВАВ ШПАНЦИ ИГРАЈУ ДОСАДНО. Реално су објаснили шта је фудбал. Криво ми је што су овако напуцали Италијане, али ајде, ја кажем да су до сада деловали као да играју са пола снаге.
Једноставно, људи форсирају пас игру, сви су мајстори. Такав фудбал не може да буде досадан. Али зато досадан може да буде фудбал "додај Роналду и нека он трчи". Заслужено узели титули. Тренутно су најјачи на свету.
E sada što se tiče samog prvenstva nije bilo loše. Bilo je dobrih tekmi, mada bilo je i loših. Onako klasično Evropsko. Šteta što nismo mi igrali jer je uvek fino igrati na Evropskom, mada po onome što sam video bili bi među najslabijima. U rangu Hrvata i Poljaka. Bolji od Iraca možda jedino.
Najveća razočarenja su Francuzi i Holanđani, a najprijatnije iznenađenje po najkvalitetnijem fudbalu koji su pokazali su Italijani.
Osvojili najbolji trenutno.
A mi sada da se lepo spremimo pa da zaplešemo u Brazilu (mada teško da će se to desiti) i da imamo stvarno za koga da navijamo a ne ko kifla i šećer da se tripujemo da navijamo za neku drugu zemlju, onako troldžijski bez emocija.
A ti Reme da si doš'o na VOS jes čuo!!! Pčeću minusove da ti lupam lololo
У недељу можда успем да стигнем.
Ajde, nisi odavno gubio lololo
Да плешемо самбу на плажама Копакабане!
http://www.youtube.com/watch?v=oq7AoCiF8Uc
Kad osvojimo svecko golom Raće Petrovića Kasiljasu kroz uši ima svi da plešemo SAMBU PO BEOGRADU!!!!!!!!!!!
Nije bilo loše prvenstvo, ono, nije bilo većih iznenađenja ko recimo 2004, al znali smo da će ipak neko od favorita da osvoji, nije bilo šanse za autsajdere, tako da možda i nije loše što smo propustili ovo EP lolo. Žao mi je samo što sam se nadao finalu između ITA i GER, al jebiga sad, cigani izdominirali. E, to bi bila fudbalica za oči, Pirlo VS Švajnštajger, Baloteli VS Gomez, Điđi VS Nojer..UH!
Kakav kurac,čekam cijelo vrijeme da Njemačka uzme trofej,i onda ovi dosadni govnari osvoje. Pi,u kurac sve.
http://www.youtube.com/watch?v=RChGG0g5rKM
SILOVANJE STEVOJNEEEEE!
Ne navijam za Špance, taman posla, al mi idete na kurac vi pljuvači. Mislim, ljudi osvajaju sve, urnišu protivnike, doktorirali su fudbal, obaraju rekorde... Moram da vas prozivam, jbg :D
Žao mi samo što su se moji Holandezi nako obrukali, jebem ih u kraljicu Beatriks iz kuće Oranje-Nasau!
Kad se setim da su eksperti odavde omalovazavali igru Spanije. Videli ste sta se desava kada neko pokusa da igra fudbal protiv njih.