U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
SAmo mi je drago sto je neko zgadiji iz zabarije na najbolji moguci nacin rekao ko su, sta su, i gde im je fudbal.
Seratori kenjali po igri spanaca,a ti isti spanci metnuli 12 golova a primili samo jedan. I TO BEZ SPICA na vecini utakmica.
Neko je ovde rekao kako je italija imala mnogo teze protivnike, i da je spanija igrala fucu samo protiv irske. Evo sad su valjda igrali fudbal i za ove ostale.
http://www.youtube.com/watch?v=9R9Jlp33mew
Još jedan legendarni Coin uvod.
Gazi jebote, vidi se da mrzis Italiju, pa koristis glupe argumente.
Bolji su od svih ostalih na euru, a pricas ko o Zvezdi.
Pa naravno da ih mrzim. 20 godina valjanja na terenju i ubijanja fudbala ne moze da se oprosti sa 2 dobre utakmice..
Bolji od ostalih? U cemu? Svaka cast Pirlu,covek je dingospo, ovo ostalo ni za kurac nije..
Meni je samo krivo sto finale nije bilo Nemacka - Spanija, jer bi to bio vrhunac evropskog fudbala.
Panceri bi ih ZGAZILI. Špance.
Jebiga, nije im se dalo, pogodilo se u polufinalu da u istom danu švabe odigraju najlošiju utakmicu na turniru, a da žabari odigraju najbolju u poslednjih 100.
ma da
sad ih jos usralo da dodju do finala
Kao i uvek.... :)
Nije ih usralo al' nisu se nešto ni naigrali čestito :D
ONAJ SAM PENAL VREDI TITULE BRE
Španci objasnili neke stvari....
Шпанци заслужено, по први пут ми нису били досадни!
Ma u pravu ste na kraju. Ko jebe Italijane....nek su ih isprebijali k'o mačke. U pravu je kifla i šećer, izvinjavam se na ispadu :)
Srbija
osvaja Brazil.
Karanje Španaca u polufinalu, a domaćina u finalu.
Uzmi Raćo svetsku titulu!!!!
Dobra utakmica. I jedni i drugi su imali šanse. Kasiljas je, po meni, bio igrač utakmice. Ali nakon povrede Tijaga Mote, Italija je imala igrača manje, jer su iskorištene sve zamjene. Mislim da ne bi primili još dva gola, da su imali jednak broj igrača. U situaciji kad su trebali da napadaju, da se vrate u igru, oni su ostali bez igrača. Di Natale je imao dvije dobre šanse, u 2.p, kad je ušao, nije ih iskoristio. Poslije se povrijedio Tijago i jebi ga. Ispade debakl Italije u finalu, a nije realan rezultat, iako je zaslužena pobjeda Španije. I da, drago mi je da je Tores najbolji strijelac. Mogao je da da i dva komada, ali dodao je loptu Mati, koji je, čini mi se, prve minute na turniru igrao u poslednjih 5-6 minuta finala. Neki bi rekli i da se Tores malo prepao Bufona :DD
E da, što se tiče penala, lik je sa pola metra napucao čovjeka. Jeste lopta došla u kontakt sa rukom, ali nije bilo teoretske šanse da je italijanski igrač skloni. Još je bio u skoku. Sudija može da svira to, a i ne mora, ako ćemo vjerovati sudijama koji gostuju u ovim popratnim emisijama.
EDIT: Onom Stojanoviću je trebao neko da uleti u studio da mu razvali koji šamar i da mu objasni da ono sinoć nije bila literarna sekcija, nego početak fudbalske utakmice.
Svaka čast! Bodrio žabare čitavo prvenstvo, al ovo je stvarno za duboki naklon. Kontam da će o ovom nizu Španaca tek da se priča i da od nas više niko neće doživjeti ovakvo štancanje titula. Brao!
Ne marim da ih vidim majku im jebem špansku, ali ljudi objašnjavaju neke stvari. Mada mi ide na kurac kada čujem kako pričaju da je sadašnji tim Barselone i Španije najbolji u istoriji. Jbt, kao da se pre 2005. nije igrao fudbal!
Ma to Roki priča Aca Informacija. Njemu vlaži pička na Španiju i Barsu, pa zbog toga.
Да Дел Боске води Барселону, не би им измакао ниједан трофеј у последње две године. Али човек има за решење за сваку ситуацију.
dobro su igrali spanci sinoc, za divno cudo. nisu smarali, sve fino, brzo i direktno. da onako igraju svaki put bilo bi do jaja....
лош резултат за финале, лоша утакмица за финале. Свака част Шпањолцима, реално опрали су текму, поготово прво полувреме, ал за неверовање је промашај ди наталеа који би окренуо ток меча. Последњих 20 минута где су италијани имачи играча мање је било чисто иживљавање и то је то. Меч недостојан финала, ал опет то је фудбал. Криво ми навијао сма за Жабаре ал то је што је, јбга