Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Eo ovako...poenta igre je sledeća.
Ja postavim pitanje sa kojim bi se pre roštiljao, ili sa kojom bi se roštiljao nebitno i navedem dve osobe.
Sledeći autor koji postuje na temi odgovara i mora da kaže razlog zašto ne bi sa onim drugim. I onda on postavlja pitanje.
Al mora jedan da se odabere inače ti pocrka cela familija i dobiješ rak.
Spem može Kostić ne može.
Da krenemo.
Slavoljub slagalica
http://i1122.photobucket.com/albums/l532/dentalhigijenicar/1-6.jpg ILI
ovaj lik iz genijalaca
http://i2.ytimg.com/vi/OlsUdPeuQqg/0.jpg
Кево, јави ћалету димате рак.
Brate, meni ovo glup post. Iskreno kažem :)
Ma alo bre skojim bi se pre odrađivali da morate, sa Slavoljubom ili Tošom....al mora, drže cev kevi na slepoočnici i terajute da izabereš da je ne okinu!
Joj, kako si se istripovao
ajde mlatafaka, dobićeš naslovnu ako učestvuješ!
Da drže cev na slepoočnici?
Ne znam...
Verovatno ne bi se nikada ni desilo jer ima mnogo krugova koje treba preći da bi se stiglo do mene.
Aplaudiram ti, mnogo si dLu.
Petre, samo napred, kul ti je tema, uopste nije nepotrebna i glupa.
Hahah za sad dve dobre!
Ajde i ti mlatofako, dobićeš naslovnu ako kažeš nešto smešno!!
Рече човек који је тражио Костићева јаја по форуму.
А иначе тема је класична навлакуша да оног ко се изјасни после трпају(лол) по форуму да је педерчина. НЕШ МЕ ПРЕВАРИТ ПЕТРЕ!
Prvo:
Da ponovim, IGRA.
A ne:
Pod drugim bih samo napisao koliko je tema glupa, da ne idem dalje od toga. Dajte mašti na volju.
Treće:
Spem ne može, posebno ne u aktivnim. A što se tiče ovog drugog, ja tebi mogu da zabranim nešto, ti meni ne. Koliko god to prepotentno zvučalo.
Takođe, otvaranje teme na pogrešnom forumu je odavno zabranjeno, ali nije baš kažnjavano. Ti si uspeo da upakuješ dosta stvari u ovu, tako da si definitivno zaslužio nagradu.