Убачивање фонта

1. http://www.dodaj.rs/f/2q/f5/gARQjID/untitled.jpg
    У овим презентацијама ми уместо неких симбола показује телефончиће и тастатуре. А ово све сам добио у мејлом и сад ја као треба да знам шта да радим. Капирам да ове .ттф фајлове треба да копирам негде, само не знам где. И збуњује ме то што их отвара као слике, нисам очекивао да буду слике. Објасните мени неуком кориснку компјутора.

2. Lokal C/ windows/ fonts

Samo prekopiraj i biće ti instalirani novi fontovi.

3. Ovako, moš instalirati fontove tako što desni klik na njih, pa install font, ili ih prevući u folder sa fontovima, koji ima različitu lokaciju u zavisnosti od operativnog sistema. Koji ti je?

4. ИксПе.

Кад их отворим и хоћу да сачувам, нуди ми да сачувам као јпг. Да га сачувам у том формату или... ? И овај пдф неће да отвори, пријављује неку грешку.

5. Jesi ti lud ili glup?
    Ček možda si i slijep.

6. Више волим да кажем неук, али може и глуп.

7. Samo sam htio reći da uradiš ono što sam ti napisao u prvom postu i biće ti sve ok, jednostavno ga prekopiraj nema potrebe za nekim snimanjem i glupiranjem.
    Keep it simple.

8. Прошљакало све сем два симбола. Али мислим да је то већ није ни до мене, нити да ми више можете помоћи. Неко је нешто сјеб'о са оним пдф-ом.

Хвала на помоћи.

Може катанац што се мене тиче.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.