Champy, ti ima da budeš u tom gradu muftija. K'o Zukorlić.
Osnuješ neki fakultet, voziš se u dobrim kolima, karaš dobre ribe, zidaš i kupuješ na sve strane, ložiš ove što ti se prime na priču pa ti oni daju pare...isto sve k'o vladika Vasilije Kačavenda, samo u islamskoj varijanti.
Jbg, moramo da budemo multikonfesionalan grad! ;-)
Osnuješ neki fakultet, voziš se u dobrim kolima, karaš dobre ribe, zidaš i kupuješ na sve strane, ložiš ove što ti se prime na priču pa ti oni daju pare...isto sve k'o vladika Vasilije Kačavenda, samo u islamskoj varijanti.
Jok bre , meni Čampi izgleda ko neki strendzer sa šeširom , mistični strendzer. Koji samo rijetko navraća u grad i dolazi isključivo da nam pojebe žene i da ga mi onda ganjamo. I on je good guy na strani pravde pa se bori protiv ovih zajebanih mafijoza , ima onaj šešir i plašt ko Klint Istvud. Nekako mi je takav bio sa onim avatarom , sad je neka sirotinja , lololok
Champy
Imao bih harem žena:
1. Izzie bi mi bila prava žena, onako da se volimo i pazimo i to
2. Mala Vidra bi služila gotivna pića u grudnjacima izrađenim od nano tuba na masačuseckom univerzitetu, jerbo je teret preveliki lololo
3. Mesečka bi bila treća žena, nju bih hranio dok ne postane punoljetna, a onda ulazi u geng beng lololo
SherlockHolmes221B
jebi ga Čampi , moraću da ti oduzmem tu treću ženu , mora neko u ovom gradu da bude Ajrin Adler , a tebe boli kurac imaš Izi i Vidru lolok
Je l' se pitamo mi žene šta ovde, jebem li vam sve! Nemojte da se mi udružimo, pa najebali ste kao žuti mravi. lolololo
Kurd
Meni odgovara! Daj da se potpišem, pa ti to pečati i šalji dopis u Upravu! ;-)
SherlockHolmes221B
Jok bre , meni Čampi izgleda ko neki strendzer sa šeširom , mistični strendzer. Koji samo rijetko navraća u grad i dolazi isključivo da nam pojebe žene i da ga mi onda ganjamo. I on je good guy na strani pravde pa se bori protiv ovih zajebanih mafijoza , ima onaj šešir i plašt ko Klint Istvud. Nekako mi je takav bio sa onim avatarom , sad je neka sirotinja , lololok
To je samo maska. Uskoro novi avatar koji će da otkrije neke stvari!
:muzika iz trilera:
Ko vas pita?
Nemoj da se naljutim, pa da dođem i u grad lololo
Jebiga, Campi, trazi neke druge, ima jos dobrih riba na sajtu.
A jadna, šta joj se desilo..
обрисано бесмислено понављање слике, мушком оку неугодне
Samo da naglasim da u Vukajlija Gradu u našem podrumu pića "J.E.K." vinjak na akciji 150 din. Još malo pa nestalo.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f9/Rubinov_vinjak.jpg/200px-Rubinov_vinjak.jpg
Daj ubačite malo egzotike , sve same kavane , buksne i rakija. Budite malo kreativni jebemuboga.
Šta bi ti, trbušni ples?
Što da ne ? Kad većem jedemo pljeske sa pola kile luka , pijemo domađu radzu , šta fali da nam koja hoćna vukajlijašica u krilu zapleše ?
Žene čule ste, oblačite šalvare i izbacite sise lolo
http://www.nathaliebellydance.com/images/smaller_white.JPG
Daj ubačite malo egzotike , sve same kavane , buksne i rakija. Budite malo kreativni jebemuboga.
У чему вукајлијаш у стварном животу ужива мало, до тога му је на Вуки стало лолол
Ima li mesta i za nas seljake u tom gradu?
Imao bih harem žena:
1. Izzie bi mi bila prava žena, onako da se volimo i pazimo i to
2. Mala Vidra bi služila gotivna pića u grudnjacima izrađenim od nano tuba na masačuseckom univerzitetu, jerbo je teret preveliki lololo
3. Mesečka bi bila treća žena, nju bih hranio dok ne postane punoljetna, a onda ulazi u geng beng lololo
jebi ga Čampi , moraću da ti oduzmem tu treću ženu , mora neko u ovom gradu da bude Ajrin Adler , a tebe boli kurac imaš Izi i Vidru lolok
Je l' se pitamo mi žene šta ovde, jebem li vam sve! Nemojte da se mi udružimo, pa najebali ste kao žuti mravi. lolololo
Naravno Zinjo. Ti i ja mozemo da budemo random smekerijana i da startujemo ribe na keca poput Dzeremi Rona. Poput Dzeremi Rona.
Ja bih i tamo bio ubibože dosadan.
Mesečka , make me a sandwich.
ololololo
A odatle onolike buksne i radza znači olololo
Meni odgovara! Daj da se potpišem, pa ti to pečati i šalji dopis u Upravu! ;-)
To je samo maska. Uskoro novi avatar koji će da otkrije neke stvari!
:muzika iz trilera:
Ja hoću da predajem ruski u nekoj školi :(
мош видро код мене у приватној школи, ми смо врло отворени по питању примања стимулација за остварене добре успјехе ученика