Fantasy UEFA Euro 2012

1. Dal je ovo neki bag ili su se oni nešto sjebali pa mi Loris ima 6 bodova, a tekma još niji ni počela.

2. Pa nisi video na početku kad se odbranio od jakog vetra ahahhahhaha pa za to valjda vredi oceniti 6 bodova :)
    Ne,stvarno pa i meni je Gomez dobio manje bodova nego što su dobili neki na njega ali jbg ne žalim se :)

3. Интересантно како Абатеа има 20% људи у својим тимовима а он јадан ние одиграо ни минут у две утакмице. Једино ако је због мале цене, ал није баш ни толико јефтин, имао 5 милиона на почетку сад 4.9.

4. Ja koliko vidim, Rusiju su diskvalifikovali.

5. Јебено говно, избацио Евру, маму му јебем триколорску.

6. Ништа, бре, слабо, бре.

7. I Ja isto ... ali Teri ako bi večeras zavukao ( a nadam se iz nekog prekida ) ufffff onda mogu da udjem medju prvi 5.

8. Zhajk

No. 1 u Srbiji u pogadjanju rezultata
    Moja malenkost ;)

јели бре, а што ти стоји кроатска застава поред имена? Да ти ниси неки диверзант усташки јели?

9. ахахахахаха знао сам да ће кад-тад неко да прокоментарише ту заставу :)
    ПРВО:Није важно каква ми је застава већ какав сам човек.
    ДРУГО:Србију сам поставио као заставу али то је било само кад сам отварао профил.
    А кад се игра било која игра на УЕФ-ином сајту мора да се посебно бира држ
    ава итд. бла,бла ...
    ТРЕЋЕ:Углавном сам постављао немачку заставу јер су ми они фаворити на овом ЕП ( и наравно онда добијам одређене бодове за то).А одакле застава Хрватске у тој игри погађање резултата ... јбг погрешио случано кликнуо, а не мере се поправити: )
    ЧЕТВРТО:Немам појма који сам к*ц ово све писао кад се ти само зајебаваш (или можда не?).

10. наравно да се заебавам лоло

11. Jbt kako mene sere ... Ovo sam igrao 2:2 i nadam se da će ostati ... ali biće teško

12. Јел се врши аутоматска измена с првим који је на клупи ако неки играч не игра?

13. Ne .. moraš ti da menjaš ... Jbg ja se sjebao sa onim glupavim Ševčukom

14. Solidnih 46 poena. A mislio sam da će da upišu aisistenciju Ibri kad ga munuše Švedi, al ono kurac.

15. зато што није био гол мелберга него су га рачунали као ауто гол.. који смор и мени то отело 3 појена иначе бих имао 57 ово коло, овако 54 мислим

16. Свесно изгубих 20 бодова избацивањем капитена Тореса, ал' боли ме туксон, Шева је легенда. И даље сам на солидном 15. месту. Саје отишао Ибра и ушао Торес, јер Шведи ионако испадоше.
    А ти Лоране Блане, зашто убацујеш Клишија уместо Евре, пу....

17. Бенисијо, ал' си ме зајеб'о саветом... Евра 0 бодова, јер није играо, а на клупи ми Клиши са 7. Ипак, и даље сам први. Можете ме зајебати, али ме не можете зајебати!

18. Mesto koga Silvu da ubacim i da l' da ga ubacujem uopste?

Imam Persija, Gomeza i Ronalda.

19. Како је то Бенисијо подмукло одрадио. :Д Ја се оно очигледно зајебав'о за голмане, а Бенисијо сасвим озбиљно убеђује Стивена да стави Евру уместо Клишија. Мора да добро игра покер. :Д

Е, знам да је неко објашњав'о већ, ал' ја не капирам како да искористим дивљу карту. Мере неко хелпирање?

20. Ja treci put objasnjavam :)

Napraviš transfere tako da gubiš bodove, pritisneš make transfers i onda će da ti izađe play wildcard.