Ланчана реакција

1. можда, кад сам била мала, не сећам се, али знам да смо повремено на трпези имали и неку ситну дивљач...

Да ли треба забранити лов?

2. Za zečeve i fazane, ne. Na krupniju divljač da, ali je srneći gulaš mmmmmm.

Jesi li ikada bila u lovu (prisustvovala) ?

3. Не. Али се често шетам по шуми :)))

Да ли сваки Србин има неко ватрено оружје у кући?

4. I više komada:))

Da li bi neke vozače trebalo terati da ponovo polažu?

5. Da, to mu dodje kao aksiom.

Hoće li Indijci uskoro prestići Kineze po broju stanovnika?

6. Зависи да ли се рачунају и Кинези ван Кине (јер ван Кине они могу да имају деце колико желе). Ако се рачунају онда не.

Знаш ли да набројиш касте у Индији?

едит: трудите се да вам питања не неки начин буду повезана, у томе је фора :)

7. Oprosti, Marijana, ja se malo zaneo. :)

Ne znam, nažalost.

Da li su Indijci najbolji programeri na svetu?

8. jesu, ali su u odumiranju, posto se u indiji sklapaju brakovi iskljucivo sa pripadnicima sopstvene kaste, a nema puno zena programera.

khm, ko pravi bolji kari, Indijci ili Kinezi i zasto?

9. Indijci jer im je kara duza, a kinezi imaju kratku ćunu.

Da li im one tačke otpadaju kada dodje proleće?

10. Otpadaju i izrastaju im tufne.

Da li su macke brze u Kini ili u Italiji?

11. U Kini! u Italiju su doneli zakone, protiv kozumiranja, gore navedenih! U EU kučići i mačići imaju više prava nego čovek, dok je u Kini situacija malo drugačija, pa su mačke razvile specifičan sistem samoodbrane. Tj. brže su!

Šta preporučujete kao katalizator za dostizanje viših nivoa svesti
    (mislim na nešto neobično, ne ono od ''svaki dan'')!?

12. Pobesnelog pit bula...Pa da vidis kad razjapi celjusti a sve mu pena udarila na usta kako ce sve da ti se ubrza, i noge, i misli, pa ces stici i do visih spratova i do najvisih nivoa svesti

Da li je moguce ispraviti krive noge kod pasa?

13. NE, ali je moguce da ih jos iskrivis.
    Koja je najbolja rasa pasa?

14. Jorkšir, il' Berklanster... Zavisi šta ko voli!

Šta ljudi, slepi od rođenja, sanjaju!?

15. Slike raja...

Gde pobegne mrak kada se upali svetlo?

16. Pa napolje, gde bi begao!?

Koliko nogu ima pola stonoge!?

17. Pola stonoge ima nogu koliko i pola storuke ruku

Koje mi uvo zvoni?

18. 27? :D
    za koliko para bi pojeli zivu stonogu, onu pravu, veliku , kambodzijsku ili tako nesto? :))))

19. Није важно за колико, важно је ко би био толико блесав да да неке паре како би видео мене како једем живу стоногу?

Да ли свако у кући има бар један примерак новчанице из времена хиперинфлације из '93?

20. Ako podjem od sebe, mislim da bih mogao da ti kažem sasvim zasigurno NE.

Da li ćemo nekad ponovo imati onako lepe novčanice sa tako mnogo nula?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.