Снукер!

  1. Idemo0o0o0o0 Roni mađijo0o0o0o

  2. AJMO RONIIIIIIIIIIIII

  3. ЛЕЦ ГОУ РОНИ ЛЕЦ ГОУ

    Нервира ме Селби опасно, али морам признати да игра врло добро, нисам очекивао овакав резултат. Мислио сам да неће узети више од 5-6 фрејма, прво јер је имао пренапорно полуфинале, а друго јер Рони није са ове планете. Али свеједно, биће јебан.

  4. Превише греши јебо га пас.

  5. AJMO SELBI JOS SAMO MALO!!!

  6. Заслужено скроз. Добио је Ронија на једини начин на који се може добити рони. Ебдоновски. Чак није ни ебдоновски, мудима је играо Селби, нападао далеке, погађао. Ма свака част, немам речи. А узевши да има 28 година само, још ће он да узима трофеја у Крусиблу.

  7. Разочарао ме Рони у последњем фрејму, у фаци му се видело да га боли курац да покушава да дође до неког преокрета, а имао је прилика, није да није.

  8. Slažem se Zapata, jedini način da se pobedi Roni jeste da se uvuče u mulj, u taktičko nadmudrivanje, jer ako kreneš da se nadigravaš sa njim, pa znamo svi kako se to završi. Videlo se kako Roni pokušava da svako 'nadmudrivanje' završi što pre, otvarao je crvene po celom stolu, samo da bi mogao da se razmaše, e sad što mu je ovaj vezao ruke to je druga stvar, i za to svaka čast.

  9. hinjara ovaj Šelbi, pametno igrao

  10. ovo je igra. zasto morate da analizirate? zavrsilo se, okrenite se nekim drugim stvarima sada.

  11. Иди јеби козе мајмуне.

  12. 'teo sam da zaplačem. Jebiga, baš mu nije bio dan danas.

  13. Paninario, odavno gluplji post nisam pročitao.

  14. Мора мало свежа крв да се унесе у снукер, малтене исте њушке гледамо 10 година. Оног Мегвајера кад видим три дана срећу немам... Мекманус, Марфи, Вилијамс. Следеће године Трамп осваја :)

  15. Jbg ckb, ne kapiram vašu potrebu da kupite čaure poslije...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.