Prijava

У свијетлу актуелног свјетског првенства, ред би био да и ова прелијепа игра добије своју тему на Вукајлији. Дакле, љубитељи снукера, пишите - о омиљеним и омраженим играчима, турнирима, сјајним потезима и брејковима, 147-ицама, личним искуствима ако је ко играо, ријечју - о свему што има везе са снукером.

Ево да ја пробијем лед:

Омиљени играчи - Рони О'Саливен (зато што је један, једини и непоновљиви), Стив Дејвис (купио ме ''реконструкцијом'' финала из '85), Марк Вилијамс (брз, жесток, агресиван, игра баш по мом укусу)

Омражени играчи - Питер Ебдон (антипропаганда снукера), Марк Селби (тешки смарач), Шон Марфи (тужибаба).

Наставите!

Лик на мом аватару, поред Хендрија и Дејвиса вероватно највећи играч свих времена...

Апсолутно се слажем. Можда никад не буде најбољи по броју освојених титула, али има нешто у њему што га чини за степеницу бољим од других, и ту не мислим само на игру.

obozavam. igrao samo jednom jer u mom gradu nema stola za snuker. teško dozlaboga, s kraja na kraj stola, kugle male a rupa još manja. ali, bože zdravlja, biću bolji.
i ja volim ronija (igram i lijevom i desnom, kao i on) i vilijamsa (volim onaj njegov udarac ispod stomaka).
za sad toliko, uključujem se opet.

Шта да ти кажем, Хендри је својевремено уздигао снукер на виши ниво, у његово време не био непрејебив....и да...не свиђају ми се, ебдон, трамп...и селби...и хигинс...док волим да пратим бингама, контам да ће бити нешто од њега једног дана...

Otvorio sam i ja grupu vezanu za sve bilijar igre pa i snooker:
http://vukajlija.com/forum/teme/20929-bilijar-snooker-karambol-i-ostale-pool-igre?strana=1
Al nema veze. :)
Ja sam veliki ljubitelj Higinsa i obožavam njegov stil igre, ali kao što znate ove godine mu je igra go kurac pa ću da navijam za zemljaka Megvajera.. :)

Е јеби га, не виђех ту тему. А Хигинс стварно разбија, убједљиво најбољи сејфти играч тренутно. Али стварно лоше игра у задње вријеме, отрес'о га је Хендри к'о од шале.

Е, да, овај Хигинсон ми постаје све симпатичнији, јес' грдан к'о лопов, али пратим његов дневник, лик је јако духовит. Још ми се свиђа и стил игре Трампа, али због оне геј/емо фризуре бих га објесио о прву бандеру.

Kartera i Perija niko da pomene, ko i Megvajera? :D

higins je bio suspendovan zbog mita. ne znam da li je kriv, ne ulazim u to, ali više nema moju podršku.

Ја то могу да гледам једино у тренуцима када сам баш сморен, кад можеш да ми пустиш и балет а мене да боли курац. Јебем ли га, уопште ми није интересантно, а и скоро се увек поклопи термин кад је и фудбалица нека на Спорт Клубу, тако да се увек определим за фуцу.

Врхунска игра, колико интелигенције и скила поседују ти људи, право уживање за гледати.

Омиљени, ОСаливен и Динг, агресивни играчи и нападају стално, а омражени, онај проћелави мршави, мислим да је освојио сад задњи турнир који се играо, превише тактизира и игра сејфтије.

Igra je neprejebiva! Sećam se da su mi se kao klincu jela govna kada pustim Eurosport, jer su po ceo dan puštali snuker. Slažem se za Ronija, verovatno najbolji igrač ikada, ali je težak drkadžija koju boli kurac za igru. A Vilijams je legenda, jebem li ga, ali kao da svaki put igra pijan, takvu facu ima. Gotivni su mi i Tramp i naravno deka Dejvis, a Higinsa ne mogu očima da smislim.

УЗ ХИГИНСА ДО ОДБРАНЕ ТИТУЛЕ!!! МОГУ ДА МУ ПУШЕ ДУШМАНИ!

САМО НА ПРЕД ОБИ ЛИЋ!

Snuker je neprejebiva igra,toliko veštine i intelekta zahteva. Roni je legenda,najtalentovaniji je i lik je ovako ali me nervira što se mnogo sprda i ne vežba,mogao bi mnogo bolji da bude. Gotivim Higinsa,poslednji frejm prošlogodišnjeg finala protiv Trampa je savršen bio,kao u filmu: http://www.youtube.com/watch?v=TINh1eYfLZc

Ne pratim nešto mnogo i ne zanosim se ali volim da gledam. Ovaj mi je mnogo gotivan:
http://topnews.in/sports/files/Ronnie-O-Sullivan.jpg

Osvetiće Megajver brata Škota u četvrt finalu...
Snuker je dosta napredavao poslednjih godina. Niko nije nedodirljiv i svi mogu da najebu od tamo nekog novajlije ako ne odigra na vrhuncu.
Još samo da nestanu oni Ebdon igrači, užasni smarači koji razmišljaju 2 sata na najjednostavniji potez.

Омиљени играч Марк Селби уз наравно Ронија и Хендрија, који су божанства. Хигинс такође, мада га је упрљала мало афера са намјештањем. Од старије гарде вриједи поменти још Џимија Вајта и Кена Доертија као опасне зајебанте. Фаца је и дебели Стивен Ли.

Не волим Динга и остале азијате са металним фацама. Ебдон јесте смарач, Мартин Гоулд крајње непотребан играч.

Препичка је у цијелој причи, госпоја судија, Микаела Таб.
http://www.virginmedia.com/images/tabb5.jpg
http://www.snookerisland.com/blog/wp-content/uploads/2010/09/michaela-tabb-325.jpg

Што се актуелног првенства тиче Рони највећи фаворит по приказаном. Мегвајер ће почистити Хендрија у четвртфиналу. Уз ову двојицу Трамп ће, ако дигне форму, бити кандидат за титулу. Не вјерујем у Робертсона. Остали немају шансе.

Hendri Bogotac.

Uh, ovu mikelu sam imao u prijateljima na fejsu. Svaki dan sam ga bar po jednom izbacao na njene slike. Morao da je obrisem, da ostane nesto kurca i za ove dostizne picke.

A sto se snukera tice, ovaj lik je igrac po mom ukusu:
http://www.worldsnooker.com/javaImages/49/31/0,,13165~9384265,00.jpg

A Judd Trump ce postati legenda,paste sta vam kazem.
Od ovih starijih naravno Roni, ne samo zato sto je leceni alkos,nego zato sto mu za potez treba 2 sekunde, i sto jebeno projektuje ceo frejm pre nego sto ubaci prvu crvenu.

Al robertsona i trampa bas gotivim, i nadam se da cu kad budem imo jedno 40 godina gledati neko njihovo finale :D

A sto se mojih iskustava tice, gde koji kurac da igram snuker? Stolova ima samo na trgu republike.. pokusavao ja nekad da igram na obicnom bilijarskom stolu,al niti ima stapova za snuker, niti ima kugli.. Al kad budem naucio da pozicioniram belu "ko pravi", ima da odem i da pikam snuker :D
Za sad snuker treniram tako sto gledam prenose, i zamisljam sta bih ja uradio.
Kontam, prvo treba smisliti sta odigrati,pa onda to odigrati ahahah. I mogu vam reci nisam los. Samo sto neke poteze naravno ni ne mogu da zamislim,kad uopste ne znam kako se izvode :(

Мени је лично мало криво што су онако осудили Хигинса, само на основу начелног пристанка. Сигуран сам да би многи други играчи за огромне паре ''пустили'' неки фрејм (у питању је било намјештање одређених фрејмова, а не цијелог меча; и то се на крају није ни десило, јер су га моментално укебали). Свако има своју цијену, само је разлика у броју нула које тражиш за то.

Шта ви мислите о ''случају Хигинс''?