Prijava

Definitivno je Tramp u najboljoj formi od top igrača, biće mnogo interesantna završnica.

Dajte, ljudi, gleda li neko kako ovaj riđovan razvaljuje svetskog šampiona?

Mogle su se uzeti fine parice na slobodnu igru - da Selbi ne ulazi u finale. Ali lako je poslije bitke biti general...

Koliko napeto između robertsona i hokinsa, ako robertson ispadne, a prilično je blizu, tramp favorit za titulu, a i zaslužuje da ima jedno 4.
Edit: izvuče se peder pičkavi za sad.

ne može hokins da izbaci ono engelsko gowno

e jbg gowno englesko ide u finale :(

у учењу сам до гуше, само сам видио да је рони испао од бингама
http://images2.kurir.rs/slika-900x608/dan-zalosti-foto-ap-1423649342-615946.jpg
у овој поставци бих волио да хокинс узме.

Tramp u trećoj brzini osvaja prvenstvo. Kakav krah stare garde. Ni Marfi me nije impresionirao, imao je i lakši raspored i doćiće verovatno do finala ali tu ga čeka ovaj naloženi batica, mislim da neće biti neizvesnosti.

Tramp u trećoj brzini osvaja prvenstvo.

Neće moći.
A da li je neko gledao poslednji, 33. frejm između Trampa i Bingama? Ko nije, a voli snuker, neka pogleda obavezno. Ono što je Bingam uradio zaista treba videti.

Pratim ceo turnir. Debeli Marfi imao sreće sa žrebom jer je onaj McGil izbacio i Vilijamsa i Selbija pa mu se otvorilo do finala da ide. S druge strane Bingam odlično zaigrao na ovom Svetskom prvenstvu i izbacio 2 favorita O Salivena i Trampa. Stvarno juče u 33. frejmu da odigra 2 puta plant i to jako zajeban, treba imati muda za to. Zasluženo je prošao, ceo meč je vodio. U finalu, šajaznam navijam za njega, Debelog ne gotivim.

Jel ima kineza?
Prestao sam da gledam snuker od neke 1999 :)
Iako ovde imam na bbc-ju, HD, odlican prenos i komentar, nije to to, nije mi zanimljivo.

I ja navijam za manje debelog Engleza, tj. Bingama, onaj Marfi mnogo antipatičan.

Ima malo nešto Kineza Kelte, al jedino je Ding da kažemo dobar od njih. Sad u Šefildu je došao do četvrt finala, izbacio Higinsa i ispao od Trampa 13:4

Tramp u trećoj brzini osvaja prvenstvo.

LOL .. Jebiga debelo sam se ogrešio o debelog Bingama. Jednostavno je frajer niotkuda krenuo da sabija, da igra onako sa mudima. Gledao sam prvo O'Salivena i njega i više mi je delovao da je pobedio zbog Ronije kurcobolje (koja mi usput ide na kurac kao i on sam zbog toga prim.aut.) Ali je protiv Trampa pokazao mnogo više.

Jako finale, zasluženo obojica nema šta. Snuker nije nafakčka igra, bolji pobeđuje. Ne može se niko provući do finala. I samo finale koliko sam ispratio je sjajno. Oba igrača igraju odlično što govori i rezultat 9-8 za Marfija.

Nema šta pokido čoek.

Zaslužio, alal mu vera za ceo turnir.

Jeste da su moji favoriti rano poispadali, ali sjajan turnir za gledanje, posebno Bingamove utakmice.