Снукер!

1. Definitivno je Tramp u najboljoj formi od top igrača, biće mnogo interesantna završnica.

2. Dajte, ljudi, gleda li neko kako ovaj riđovan razvaljuje svetskog šampiona?

3. Mogle su se uzeti fine parice na slobodnu igru - da Selbi ne ulazi u finale. Ali lako je poslije bitke biti general...

4. Koliko napeto između robertsona i hokinsa, ako robertson ispadne, a prilično je blizu, tramp favorit za titulu, a i zaslužuje da ima jedno 4.
    Edit: izvuče se peder pičkavi za sad.

5. ne može hokins da izbaci ono engelsko gowno

6. e jbg gowno englesko ide u finale :(

7. у учењу сам до гуше, само сам видио да је рони испао од бингама
    http://images2.kurir.rs/slika-900x608/dan-zalosti-foto-ap-1423649342-615946.jpg
    у овој поставци бих волио да хокинс узме.

8. Tramp u trećoj brzini osvaja prvenstvo. Kakav krah stare garde. Ni Marfi me nije impresionirao, imao je i lakši raspored i doćiće verovatno do finala ali tu ga čeka ovaj naloženi batica, mislim da neće biti neizvesnosti.

9. Tramp u trećoj brzini osvaja prvenstvo.

Neće moći.
    A da li je neko gledao poslednji, 33. frejm između Trampa i Bingama? Ko nije, a voli snuker, neka pogleda obavezno. Ono što je Bingam uradio zaista treba videti.

10. Pratim ceo turnir. Debeli Marfi imao sreće sa žrebom jer je onaj McGil izbacio i Vilijamsa i Selbija pa mu se otvorilo do finala da ide. S druge strane Bingam odlično zaigrao na ovom Svetskom prvenstvu i izbacio 2 favorita O Salivena i Trampa. Stvarno juče u 33. frejmu da odigra 2 puta plant i to jako zajeban, treba imati muda za to. Zasluženo je prošao, ceo meč je vodio. U finalu, šajaznam navijam za njega, Debelog ne gotivim.

11. Jel ima kineza?
    Prestao sam da gledam snuker od neke 1999 :)
    Iako ovde imam na bbc-ju, HD, odlican prenos i komentar, nije to to, nije mi zanimljivo.

12. I ja navijam za manje debelog Engleza, tj. Bingama, onaj Marfi mnogo antipatičan.

13. Ima malo nešto Kineza Kelte, al jedino je Ding da kažemo dobar od njih. Sad u Šefildu je došao do četvrt finala, izbacio Higinsa i ispao od Trampa 13:4

14. Tramp u trećoj brzini osvaja prvenstvo.

LOL .. Jebiga debelo sam se ogrešio o debelog Bingama. Jednostavno je frajer niotkuda krenuo da sabija, da igra onako sa mudima. Gledao sam prvo O'Salivena i njega i više mi je delovao da je pobedio zbog Ronije kurcobolje (koja mi usput ide na kurac kao i on sam zbog toga prim.aut.) Ali je protiv Trampa pokazao mnogo više.

Jako finale, zasluženo obojica nema šta. Snuker nije nafakčka igra, bolji pobeđuje. Ne može se niko provući do finala. I samo finale koliko sam ispratio je sjajno. Oba igrača igraju odlično što govori i rezultat 9-8 za Marfija.

15. Nema šta pokido čoek.

16. Zaslužio, alal mu vera za ceo turnir.

17. Jeste da su moji favoriti rano poispadali, ali sjajan turnir za gledanje, posebno Bingamove utakmice.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.