Снукер!

  1. Da! Kod tog pauer snukera je do jaja i to što ne moraju da imaju one prsluke i mašne, mogu normalno sa se obuku.

  2. Tu je zajebancija, kafanska atmosfera ko u pikadu, piju ljudi pivo i gledaju vrhunski snuker :)

  3. Ebdon jebote, je l' ima neko da ga gotivi? Tesko...baja je preeespor

  4. Ne znam igrače, prepoznajem možda dvojicu-trojicu, da, onog oSalivena, ali volEm gledati, ko da sam na pecanju.

  5. Bili, uživaš i jebeš im mamu što onako igraju. Šta znam, Marfi je mogao da dobije Trampa, al se provuče Tramp, mamu mu... U svakom slučaju sve pare na ovog što mu sako stoji ko salivenom...jedina dobra stvar na Eurosportu što prenose...i Bundesliga naravno.

  6. Ko pobijedi u polufinalu O'Saliven - Tramp osvaja titulu, bez ikakve dileme.

    Zgaziće ga Ronnie k'o kanticu. Juče protiv Binghama koji je sasvim solidan igrač (koji je tek u zadnje vreme zaigrao kako može) je igrao neviđeno, čovek nije dobio jebene prilike do zadnjih par frejmova, 96% procenat ubačenih kugli, u jednom momentu na 6-0 bio 98%, to je bolesno.

    Inače White će biti opasna igračina, čudi me kako se nije pojavio pre godinu, dve, momak ima strašan osećaj za igru i fino razmišlja.

    A, aj' kad je već tema o snukeru - ja obožavam tu igru otkako sam klinac (kad sam počeo igrati bilijar tad sam je počeo i pratiti) i baš sam prvi put i gledao Ronniea u nekom meču protiv Higginsa, i odmah mi se svideo taj napadački stil, a i kad sam video da igra sa obe ruke automatski sam znao da moram i ja naučiti tako igrati, što eventualno i jesam (nije bio prevelik problem s obzirom da sam ambidekster, kao i on), samo mi je leva ruka jača. Igrao sam par puta do sad i neviđeno je kako mi leži igra, samo je frka što nema stolova za snooker u mom smrdljivom gradu, pa ne mogu često igrati, ni približno često koliko igram bilijar (intenzivno tek godinu dana). Omiljeni igrači su mi O'Sullivan (zbog svakog segmenta igre) i Robertson (najviše zbog dalekih kugli, čovek nerealno dobro ubacuje daleke kugle).

  7. Хах.. сад прелистах целу тему и лагано сви готивимо исте играче, Ронија, Робертсона и Селбија..

  8. Па кацу најготивнији лоло
    Мени је кул и Картер, само што превише греши у битним мечевима. И Дејл, царина.

  9. А Рајана Деја не могу да смислим.

  10. Фантастична друга сесија између Осаливена и Трампа. 16. фрејм зло од сејфти игре, исчупо се Трамп. Да је отишло на 10-6 мислим да би полуфинале било готово. Овако, има још да се игра.

  11. Odlican poslednji frejm.

  12. Pu majku mu, sad našao da preskočim sesiju. Jel bio bolji frejm nego Tramp Marfi, poslednji kad su igrali? Ja sam onim frejmom bio oduševljen, da još pričam o njemu, iako već dve sesije polufinala odigrane...Neće ga baš rasturiti, ali sigurno je da će proći Osaliven, nema šta. A i osvojiti šampionat.

  13. Ima do 17 dobijenih da se igra, polako... Ne bi bilo gotovo ni da je 10-6, ako Tramp uđe u seriju plus Ronijevo ludilo, tu bi moglo svašta da bude...

    Nadam se da će u nastavku Roni ponovo prikazati igru kao iz meča sa Bingamom, u tom slučaju mu Tramp ne bi mogao ništa. Ne samo on, već niko.

  14. Баш се видело да се Трамп усрао у том задњем фрејму, није смео да гађа ни зицере. Тек се охрабрио кад се Рони испромашивао.

  15. Jes, ona zelena nakon prve Ronijeve greške, on nije smio da je igra, već samo sejfti.

  16. Prelose je odigrao ono...veliki promasaj.

  17. To je taj nevaljali snuker

  18. Ima li iko da navija za Dinga, a da mu korijeni ne vuku iz mongolske visoravni?

  19. Evo, gledam Ronija i Trampa, navijam za Raketu, naravno. I onda skontam da je on jedini Englez za koga navijam u bilo kom sportu. Valjda zato što u njegovom mentalitetu ima nešto što podseća na ljude s ovih prostora... Dok mu ide, ima onaj nejebavajući stav, prosto se poigrava s kuglama, a kad ga stane, onda pravi totalno nerezonske, nervozne poteze. A i faca mu je kao da mu se neki Balkanac umešao u genetiku.
    Istini za volju, na ovom turniru igra opreznije nego što smo navikli, kako reče komentator, neophodna mu je kinta, a ima nameru da se povuče posle ovog šampionata.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.