Vukajlija Basket Čelendž

1. Звао сам Џонија, 95 посто долази... Зваће он Гонза.

Nema F1 ove nedelje,

Он је сада на баскету, аванзовао је...неће ваљда гробари да раде баскет секцију лололо

2. javljam ja Psetu, mada gotovo sigurno dolazim. Imaću dva sata na raspolaganju, pa bi mogli da budemo tačni.

3. NEDELJA 23.3 BASKET NA ADI, PORED GOLF TERENA U 14 CASOVA

http://upload.slike.com/slike/2014/03/1395485131-845-x-498px-Screenshot_1.jpg

Dolazak potvrdili:

Gazimudo , Dzoni, Pseto, Arlovski, Dukka, Larry i RokiPadre

Mozda i bane Gonzo. Ja donosim mrezicu, a moramo da utvrdimo imamo li loptu?! :)

I hocemo li da se nadjemo kod terena ili negde drugde?

4. Potvrđujem i ja.
    Bilo bi fino da Džoni ponese loptu, ali ću poneti i ja za svaki slučaj, al' ne očekujte previše od nje,
    Mogli bismo kod Kamenja ako nekoga zbunjuje mapa, ili kod terena al' da probamo da ne kasnimo.

5. ja cu biti u 14h kod terena i nosim mrezicu. Ponesite lopte, nemojte da se ispalimo :D

6. Газимудо, имаш пвт

7. Ako nekome slučajno iskrsne nešto, nek okači na temu sutra do 11 časova!

8. RockyPadreJGD
    Газимудо, имаш пвт

Koja govnurda je ovo gore za poruku, pise mi da imam 0. Znaci prakticno i ne radi.

EDIT: Odgovorio sam ti.

9. Ako Dzoni ne bude dolazio slucajno pokupicu ja loptu od njega. Lari, ti svakako ponesi za svaki slucaj.

10. Izmorih duskona danas na basketu, jer mene mrzelo da trčim lolo pa vam dolazi umoran. Zahvalićete mi kasnije

11. Dolazim, a nek ponese Lari loptu za svaki slucaj. Kod ortaka u kraju je lopta. Mozda ga znas Pseto, Dule Jovanovic, mozda ga ne nagazim.

12. ako primate jednog jos mozda banem, prepoznacete me po tome sto cu oseci prst na ruci da licim na bertansa

13. Ја лично не примам ништа ал на баскет дођи лоло

Џони, слабо...мораћеш ти да га исцимаш.

Густи, да нагађамо које си технике користио?

14. долазим

понећу ракије

15. Си озбиљан главоњо?

16. Pseto kad dolazis po mene?

17. U 1 i 15. Nemam krstene patike za basket u picku materinu, poslednje koje sam kupio za basket su 42 lolo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.