Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Duksone, oš u subotu na kališ? lololo
Ako ne bude ovog na adi u subotu, ja ću verovatno tamo
Kad igrate Gustone?
Oko 12, 1. Kad se dignemo. Šta ti kažeš?
Znači ništa od VBČ-a ovog vikenda, a?
Ne znam, prevashodno zato što sam se sa mojima dogovorio da izblejimo na adi posle ovog basket čeledža, ali sad se sve poremetilo.
Ajde sutra javljam sve, a što se tiče VBČ, možda uspem ja u nedelju da se iskombinujem, ako su već svi za tu varijantu, ali bih došao oko pola 3
Dobro. Igram od sad sredom na kališu stalno, pa ću te zvati. Samo da ne dođu opet neki mentalno zaostali kao letos :)
Možda banem u nedelju, ali jako teško, jer imam fudbal tad. Sledeće subote bih već mogao
Најмањи проблем да се помери. Или одиграјте у суботу, ко ме јебе сам сам крив.
O jebem nas koje smo zene. Aj ovako napisite svi lepo da li mozete u subotu i da li mozete u nedelju. evo ovako.
JA: Mogu u subotu kad god
JA: Mogu u nedelju kad god
sad svi lepo to napisite, pa da vidimo da li da organizujemo subotu ili nedelju
Već sam rekao, mogu kad god, ali da nas bude sigurno za basket, neću da se cimam bez veze.
MOGU I JA U NEDELJU U 2!
Znači ovako, pikamo u nedelju, ako neko sa prethodnog spiska, pravljenog za subotu, ne može, neka javi do večeras.
Vladane, poslao sam ti PVT, molio bih te da mi odgovoriš, jer mi niko nije slao pvt otkad je uvedena nova verzija, želim da vidim kako je kad ti gore ne stoji jedna usamljena nula :-(
Ја могу у недељу кад год лололо
У недељу може. Ту сам. Само бих замолио неког да ми остави неки контакт у пвт да могу да вас нађем, јер нит сам играо тамо, нит сам играо с вама.
Znaci za subotu mogu: Gazimudo, Gusti i Larry
Za nedelju mogu: Gazimudo, Larry , Dukka, RokiPadre, Pseto i Arlovski
Za nedelju nas ima 6, jos tri bi bilo extra. Subota otpada.
Dzoni, ti bese rece da mozes u nedelju?
Ne mogu u nedelju. U subotu bih mogao. Duksone, odgovorio sam ti na poruku. Moram ti priznati da kul izgleda ovaj novi sistem sa porukom gore
Editovao sam gornji post post.
Arlovski i Dzoni da se jave! I Dzoni da pita Gonza
Ja mogu u nedelju...
До јаја, још Џони да потврди а капирам да може и ако Гонзо буде хтео.
Ok, znaci u NEDELJU SE IGRA BASKET U 14 H NA ADI PORED GOLF TERENA, OKACICU SLIKU KASNIJE ZA ONE KOJI DOLAZE PRVI PUT.
Dzoni red je da banes i zovi Gonza njusku, nema ga na sajtu bem mu lebac! I jos jedan kad bi mogao, pa da imamo 3 ekipe po 3, i da prstimo od basketa.
Pa Džoni donosi loptu, valjda će se javiti do sutra.
Psiću, koliko sam shvatio, ti si sa Džonijem u kontaktu, aj vidi oće li, ako se u skorije vreme ne pojavi na sajtu. Mada su čoveku sutra mladenci, možda je zauzet spremanjem... nečega
Znači za sada su se za basket prijavili:
Gazimudo
Lari
Pseto
Andrej
Roki
Ja
Valjalo bi još neko da dođe... Nema F1 ove nedelje, tako da bi možda Gonzo mogao...
Elem, ako se nekome od fudbalera bleji i nema šta da radi taj dan, neka slobodno dođe kod nas.