Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Upravo to. Vidimo se u sredu pseto. Biću na jugu
Kisa jebena ovaj vikend.. :/
Neće biti sutra kiše čini mi se. Ali da li rizikovati. Bem li ga. A i nema nas :(
нема брате ко да игра...једино да басамо тамо нас тројица да нађемо некога да их одеремо методом лактај док не побегну лоло
идеш у среду густи?
Mnogo smo jaki bre. Ae sledeći vikend onda da se lepo skupimo. Idem. Bio sam i sad. Ti?
саћу на фб
Pošto nam je ovdašnji vos fudbal na aparatima, reko diskoristim situaciju i vidim ima li zainteresovanih za drugi najpopularniji sport. Želi li neko basket za vikend?
Svi koji su navikli da idu na vos, a nemaju šta drugo da rade vikendom, dobrodošli su i na basket dakako
jesi ono ti bio u kvins pabu onomad? reče mi fejzara, ali nisam razumio
E jesam, ti beše onaj prvi sa leve strane?
Mada čini mi se da nikoga nisam ni poznao sem arlovskog i fejzare
jesam, bili njih dvojica, još neka djevojka(koja nije svukajlije) i ja
Trebalo bi da budem u mogucnostima
I ja bi mogao. U koliko sati si mislio Duka?
De si pseto. što mi ne veruješ da sam bio u hitnoj? :(
Ako bude lepo vreme, oću i ja. A mogu možda još par ljudi da povedem ako zatreba
Ajde verujem ti ne placi...
Verujem ti i ja Gusti. Čovek koji ide na jogu ne može da laže :)
Plakaću ,( A bio sam i u Surčinu da ti zapalim sojenicu. A jebaćete me za tu jogu :) Ima neko mrežicu za koš?
*ne ume
Vickast si deni
Duka je donosio kolko se sećam, ako budem banjavao mogu i ja da ponesem.