Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Opa, vidi odziva, nisam to očekivao. Pa ne znam, kad vam više odgovara, subota ili nedelja, možemo da se dogovorimo, a što se tiče vremena, mislim da pre 6 ne bi trebalo didemo zbog potencijalne vrućine. A vidim da se tamo koprcaju da organizuju vos, možemo sa njima vreme da uskladimo.
Mislim da imam ja mrežicu, ali nemam loptu.
Lopta nije problem. mozda bolje nedelja? Ne znam kakvo vreme najavljuju
U subotu ides na jogu?
Nije problem lopta, imam i ja ako gusti ipak ode na tu jogu.
Cekaj deni, opet si zaboravio kad idemo? Ma moze i subota, svejedno je meni
kakaw jadan pokusxaj klasicxnog trolla
Ništa, a? Pesto možda, Džoni sedi na dve stolica, ostajemo Gusti i ja, možda grujan. Došo je i taj dan, umro je VBČ
нисам ни можда него сам "не могу брате ни патику да обујем колико ми се нога надула сјебо сам је гадно на фудбалу прекјуче". јебајга.
Onda Gusti neka se spremi za 1 na 1
Ako se skupite banucu da gledam uz pivo
Duka, ovi moji oce digraju na kalisu. Sta mislis tamo da se preselimo? Svi ostali su dobrodosli
Haha ne sme gusti sisa 1 na 1
A brate, em je vikend em ima samo jedan koš, znači osećam da će biti brdo ljudi, treba da čekam 2 sata da krenem da igram. Kad ste vi planirali? Ja za nedelju verovatno mogu da okupim ekipicu od 4-5 ljudi
Pa nešto popodne smo planirali. Tipa 5,6. Dva su koša, a pravo da ti kažem slabo tamo ima nekoga. Samo ponesi mrežicu ako ne bude slobodan ovaj sa mrežicom.
Ne smem pseto, mnogo sam lud, brz i dobar. Al zato s tobom smem
Pa neću da igram na onom košu za amatere :-) Aj verovatno ću doći i zvaću nekog od mojih, ali čućemo se još sutra.
Pseto ti dođi i donesi pive
Sutra cemo se cuti. Bice i mojih nekoliko. Grujane, svrati i ti. Pseto, pusticu te ako doneses gajbu. Ipak si ti burzuj sa sela
Ljudovi, ako je nekome do rekreacije, a ne gleda mu se fudbal, neka dođe u 6 na kališ na basket. Bićemo tamo Gusti i ja i još par momaka
Aj da rifresujem temu
Bolje subota od nedelje, vreme kul, loptu imamo, ima koseva na adi ako ne bude oteracemo neku sitnu decu(janpi stajl) javite se ko oce evo ko ce vrv doci
Pseto je
gusti
dzoni
nikolas
Bilo bi do jaja da se jos koji grobos javi ali nije frka ni da igraju evroligasi samo looool
доћи ћу ако се игра на љубић кеју у чачку, а видим да се не игра