Aloe gusti pa zar se ne igra košarka u subotu u sali u podne? Mislim ja svakako ne mogu da dođem ove subote jer sam do 14:30h zauzet, ali bih posle toga mogao na adu ako se skupimo.
jugs
Imam 192 decxkovi lol
Makse patuljku :)
Aj videćemo do petka, mogu ja nekoga da iscimam, ali ne bih, bilo bi lepo da se odavde skupimo za bar tri ekipe. Ili ako zafali ljudi, ti gusti zovi ove sa košarke, a tu prevashodno mislim samo na ljubu i ni na koga više :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kod nas nema lakih poena
Samo visočiji, a može i višlji, viši nikako.
Pogotovo kod gustog nema lakih poena. on svoj pi odraz(3,14cm) nadoknadjuje sekiricom po rukama. Dok ga ne nabodem kolenom u muda.
Tako je. Ja sam ti klasini suter, jbg nema potrebe da skacem
Samo poludistanca
Dovoljno da mi granica bude 13,5. Ssd cemo i tebi da dignemo na 3,5
3,5 je i bila sta samo ostavi isto
ja sam kao rodman brate malo poena ali ucinak nemerljiv
Oću i ja. Ja znam da asistiram i trčim. Da šutiram onako, popravio sam šut u skorije vreme, mada i dalje nije to to.
Imam 192 decxkovi lol
Mada to nije nista, lik iz odeljenja ima 201
opa evo i remeta grobara
Reme ponesi ono pivo znas koje :)
Haha bezi jugosloven maweni
gusti
dzoni
nikolas
remenski
Ličiš malo na Rodmana. Imamo dobre čuvare za te od 201
Imam tu facu crva haha
Aloe gusti pa zar se ne igra košarka u subotu u sali u podne? Mislim ja svakako ne mogu da dođem ove subote jer sam do 14:30h zauzet, ali bih posle toga mogao na adu ako se skupimo.
Imam 192 decxkovi lol
Makse patuljku :)
Aj videćemo do petka, mogu ja nekoga da iscimam, ali ne bih, bilo bi lepo da se odavde skupimo za bar tri ekipe. Ili ako zafali ljudi, ti gusti zovi ove sa košarke, a tu prevashodno mislim samo na ljubu i ni na koga više :)
Pa u sali je 12-13, pravo na adu posle
Mogu i ja da iscimam ljude ali sam mislio da ce nas biti bar 9 odavde da peglamo
Mozda imam 192, ali sam smotan ko da imam 222
Pa ti si visi samo od gustog hahaha
Ja kucam preko vas. Iza leđa.
http://www.pressalert.ro/wp-content/uploads/2013/06/bajaga-41-640x480.jpg
Vas dvojica bi mogli da dodjete da se pobijete u poluvremenu