Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Skinuo sam te sa spiska to mozes samo somiku i lemaju da lozis da dolazis
хаха па и ти си се примио једном сећаш се да си ме звао
U kolko sati se igra?
Nisam se primio nego te zvao da vidim da li lozis
pitao i primio nije isto
Oko dvojke arlovski
Jel ste se vi vec dogovorili za subotu? Nema sanse nedelja a?
Pa ja ne mogu u nedelju a i realno je subota bolja jer je subota
A ti si onako mlad perspektivan i mi svi mladi sportisti tetovaze oziljci mogo bi doci
Ako je subota možda i ja banem, pošto sam u bgu tad. Ali možda.
Voleo bih videti te i odigrati basket sa tobom ljubazni somi moj
Ako ti Marsovka opet udari korpu ti ćeš da dodješ vrv lolo
Hahahahaha
A jbg. ja ne mogu da stignem, banucu ja oko petice na vinjau neki.
Pa oko petice skoro pa mrak brate
a u nedelju mozes?
Ako vas ima za nedelju peglajte vi...
Ma lagano, docicu ja da zablejim samo...
Ahahaha boho, aj ne kenjaj :d
Ma doci cu cisto da izblejim sa vama ps, imam staklena kolena, odavno nisam za basket vise :d
Ima li separatista koji bi poigrali basketa u NS-u ovoga vikenda?
Picke autonomaske dodjite nam na crtu
Moze somika tvoja ljubazna faca uvek prija
Picke sto ne organizujete to ljeti kad visim po begeu dva meseca!
Mada bi ionako bilo upadljivo da klinac od 15 godina igra basket s vama matorima, mada kapiram da bih bio i visociji i snazniji od nekih, a u boljoj kondiciji od svih lolo
Pa koliko si to visočiji?
Ima li te 197?
Ako si visi od dukke ponesi zvezdin dres haha
@ckm ili da i ja zajebem ovo visi i teram po njegovom?
STA JE OVO SAMO JEDAN GROBOS U BG-U