Кад сам био мали мислио сам ...

1. Mislila sam da su doktori nešto najstašnije ikad i da kad se povrijediš, oni te još samo više tuku, zato što nećeš da prestaneš da plačeš. Doduše, i danas to mislim...

2. Mislila sam da su doktori nešto najstašnije ikad i da kad se povrijediš, oni te još samo više tuku, zato što nećeš da prestaneš da plačeš. Doduše, i danas to mislim...

Mene su po troje ljudi unosili u dom zdravlja na 'nekcije, drečao k'o omanje june :D

3. Ja kad sam razvalio arkadu u drugom osnovne, mislio sam da ću da crknem, pošto kad te pogode u glavu, ti si mrtav.

4. Mene su po troje ljudi unosili u dom zdravlja na 'nekcije, drečao k'o omanje june :D

Bokte, ja stalno lomila nešto, ne znam jesu ti ikad namještali šta, al' taj bol... :D

5. pošto kad te pogode u glavu, ti si mrtav.

Meni palo stablo na glavu, pa me evo zivog. Samo mi je pao IQ za 50, pa sad imam samo 160.

6. Mislila sam da je pranje auta porodični ritual koji se MORA obaviti jednom mjesečno.

7. Mislila sam da su punoglavci iz neke baruštine koja je obitavala u leto preko puta moje kuće u stvari male zlatne ribice, pa sam ih hvatala i čuvala u tegli dok ne porastu. Hranila sam ih drobljenim grisinama, ridala naravno kad sam ih izvrnute pronašla kako plutaju po tegli.To je mene i sve ostale Entelegentne klince posle koštalo ihahaj, dobili smo šugu. Ta baruština je bila neka sKeptička jama, jebem li ga...

Mislila sam da me je mama napravila od kamenčića, pa je ćale posle nekim laserom pucao u mene i pretvorio me u bebu.

Da će iz bašte koju je ćale djubrio kravljim govnima na breskvi i tresnji da izrastu mala telad.

...

8. Mislio sam da ce 2000 godine po svetu vrzmati raznorazni roboti, letaca kola i ostala tehnoloska cudesa....

9. Онда сам отворио књигу тако да и предња и задња корица буду окренуте ка мени и тако видео да су ипак у питању ДВЕ идентичне слике. Дебил.

Jebemulebac, pa tek tad i vidiš da nisu iste. :)

Ja mislila da u rampama na autobuskoj žive mali ljudi, da ne kažem midžeti, koji čekaju da naiđe bus i da je onda podižu. I mislila sam da se suze mogu potrošiti od plakanja i da zbog toga mo'š ostati slijep.

10. Mislio sam da se djeca prave ljubljenjem...

I ja, dok me na času fizičkog (u petom razredu- joj, blama) nije "prosvetlila" jedna cigančica rekavši :" Budalo, prvo moraju da se jebu!"(Mis'im, mame i tate )

Često sam umela kao klinka od 5-6 godina da se zablenem u levi dlan koji sam držala blizu očiju i, buljeći u njega,mislila :" Dali sam ja stvarno ovde?Da li sam to ja?Kako sam ja ovde?" To me bacalo u neopisiv stra', al' sam često to radila-ko zna zašto.

11. I ja, dok me na času fizičkog (u petom razredu

Ау...

12. mislio da se ne ide u školu kada pada kiša
    (jer mi nisu dali da idem napolje da se igram dok je padala kiša)

- doživeo veeeliko razočarenje već u prvom razredu

13. Кацам бијо мали мислијо сам да брат и сестра могу бити у браку.

14. .. tj. pitao sam se da li svi vide boje kao sto ja vidim. Npr. da li vide zelenu kao sto je ja vidim, ali ne, na primer, da je vide kao crvenu, nego skroz drugacije, da skroz drugacije poimaju boje.

Često sam umela kao klinka od 5-6 godina da se zablenem u levi dlan koji sam držala blizu očiju i, buljeći u njega,mislila :" Dali sam ja stvarno ovde?Da li sam to ja?Kako sam ja ovde?"

I ja sam imao slicne tripove..

15. Ау...

Šta da ti kažem, prijatelju, imala pametnija posla od biologije :) A i to je bilo u prošlom milenijumu! :))

Imala neku čudnu sinesteziju-povraćala kad bih videla onu ciklama / magenta / pink boju.Baba imala na zavesama prikačene šarene leptire, od kojih je jedan bio te boje. Dok ga nije skinula, nisam se smirila.

To se desilo i kad sam bila u drugom stanju, tu nisam mogla da izdržim da ne bacim peglu od neke tamnoljubičaste...

16. у сваком случају мој Исус је био двије даске које се крећу по пољанама.

Šerlokče, volim te. Oplakah ovo.

17. Кацам бијо мали мислијо сам да брат и сестра могу бити у браку.

Pa mogu. Šta misliš, što su Englezi onako degenerični? :)

18. Мислио сам да један мој (сад већ покојни) комшија покреће лифт у мојој згради. Као он седи на нечему што личи на бајс и обрће педале и лифт се помера горе-доле.

Једном приликом ћале оставио упаљену камеру и ја дувао у црвену диодицу да је угасим. Нисам успео :(

19. Мислио сам да су Др.Иги, Факју Џи и Дак реп музика.
    И да, мислио сам да су санкције, хиперинфлација, Милошевић заправо нормалне ствари које свака држава има...

20. ...da ću doženim Vesnu Zmijanac.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.