Кад сам био мали мислио сам ...

1. Sa pet godina sam gledao nemačku televiziju, i polako počeo da kapiram da je "njima" bolje nego nama, iako je tada bila neka 2004 godina, i Srbistan nije bio toliko sjeban.
    Anyway Koštunica je tada rekao da će srbija postati razvijena zemlja u ovo vreme znači 2012. god. a da ćemo 2013. godine ući u EU.
    Pošto sam tada imao 8 godina poverovao sam mu.
    **
    Juče lik bez fakultetske diplome izabran za diktatora Srbistana, srpska privreda već pet godina u najvećoj stagnaciji, neviđena inflacija, izlazak iz krize nemoguć, a ja se prisećam kako je budućnost ranije izgledala idilično......

pre 28 minuta

To se zove odrastanje, a ne kriza.

2. - Da mi je Milošević deda (???)
    - Da je Bebek ustvari jedan lokalni smećar, pošto su mnogo ličili.
    - Da je Hrvatska negde preko sveta, na drugom kontinentu.
    - Da deda mraz stvarno postoji! (čudi me da ovo niko nije rekao)

3. Moj najveci fail, kad sam dosao u prvi osnovne nisam ni znao da se sveska popunjava od pocetka nego sam nasumicno pisao po sveski. Jbg nisam isao u predskolsko :/

4. да када облаци прекрију сунце да су га отели лоши момци, па када се појави добри момци су се изборили са лошим

5. Da mi je Milošević deda

On nam je bio otac!

6. Кацам бијо мали ни сам знао штаје правопис.
    А ни сад не знам.

7. ....ako neko bude pucao u Sunce da će se ono probušiti, izduvati i naposlijetku sasvim utihnuti....

8. Kad sam bio mali uopšte nisam vjerovao u djeda mraza.

9. ...da kad neko od starijih likova kaže - i svrši ona posle - da i ženske svršavaju spermu.

10. Mislio sam da su ciganke najjače pičke na svetu.
    Jednu sam i poljubio, u pesku. Neka kuća se gradila, bila gomila, pa mi tamo bahanalisali.
    Posle me je zajebala, rekla mi da zatvorim oči i najela me peskom. Poverovao sam joj da je šećer. Kučka. Nikada joj nisam to oprostio.

11. ...da su muda od vepra u stvari njegovo dupe.

Ахахахахаха, затворите јебену тему, од овог не може боље лолол

12. ...да је секс ''оно у оно''.... био сам у праву.

13. Da samo deca piške stojeći, a da svi odrasli piške sedeći.

14. Да ће комшија да ми откине мурицу ако му још једном упаднем у двориште и погазим цвијеће и дрвеће које је тек посадио.

ЕДИТ: Наравно ја сам и даље упадао и газио цвијеће док ме тата није убио од батина. Тад сам имао 6 година, и добио веелике батине.
    Маму јебем комшији баштовану!!1

15. Da je prije život bio u crno beloj verziji.
    ('oće to kad kao mali gledaš b/w filmove).

16. ...da nikad u životu neću koristiti kompjuter (da je to nešto samo za Amere i da nikad neće stići ovde)

...da se žena porađa tako što joj iseku i otvore stomak

17. Jesi cuo za carski rez?

18. da frizuru bez šiški dobiješ kad isečeš šiške do glave. pa sam to i uradila.
    da ljudi biraju zanimanje u zavisnosti od toga kako žele da budu obučeni na poslu.
    da rak u maloj sireni peva angaga si.

19. YeahBatch

Jesi cuo za carski rez?

Pa upravo, nisam znao da je ikako drugačije moguće.

20. angaga si

an da da si :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.