Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ma nisi lepo čuo:)))
Jezički genije od malih nogu! :)
I "Tenk ju vele mač" sam znao!
Verovatno su mi reči tenk i mač bile interesantne.
ja sam bila ubeđena da znam nekoliko pesama na inglišu i uvek sma se čudila što mi se smeju odrasli kad im dokazujem da znam reči:)))
http://www.youtube.com/watch?v=ztKCm8LgJFI
Ево, Факју Џи није много мислио кад је био мали, а види докле је догурао ћовек :)
hahahahahahahhaah,od kad nisam vido ovo,a imo sam na vhs-u
Mislio sam da je svako inostranstvo na moru pa sam, kada nam je došla nova učenica u razred nakon što su se njeni vratili sa rada u Austriji, bio čvrsto uveren da je crna zato što je pocrnela na plaži u Austriji.
Mislio sam da kiša pada tako što ljudi zaduženi za to hodaju po oblacima i buše ih metalnim štapovima (kao u "Kozari") a onda sipaju vodu kofama da curi kroz te rupe.
Još jedna meteorološka: zbog jezičkog nesporazuma, kada mi je mama pokazivala dugu posle kiše, očajnički sam tražio prase na nebu. "Vidi dugu!" "Gde je guda, mama?"
Mislio sam da reč drkanje znači jebanje.
Mislio sam da je SFRJ najsavršenije mesto na svetu i iskreno žalio male Amerikance i Nemce što nisu imali tu sreću da se rode gde i ja.
Mislio sam da džungle postoje u Srbiji! To valjda zbog gledanja "Opstanka" svaki dan!
I naravno, kao što je neko već napisao, da rak u maloj sireni peva "an da da si"! :-)
ja sam mislio da ce da mi ubde dboro ČD i bas mi je dobro ČD
Ја сам мислио да жене немају вагину него рађају децу као што кењају...
http://files.sharenator.com/disgusted_oh_god_why_text_What_happens_a_LOT_while_Im_working-s300x288-303782-410.png
kad sam bio mali nisam mislio nista ko zunzar, sve su drugi mislili za mene. i sada je tako, samo sto meni vise nije lepo...
da sam najpametnija...a onda sam došla na vukicu :P
Kad sam bila mala, tanko sam pišala,sad kurcu fala, pišam ko iz bokala.
....znao sam svoj pravaaaaac oni bili katolici a ja pravoslavaaaaaac.....
Јеботе, да ли је ико икад мислио да Индијанци живе у Индији?
To su kontam svi mislili.
Da je normalno da ga drkam pred celom familijom.
Pa to i jest normalno.
Ја сам богами што се тиче Индијанаца - Индије то веровао богами до ... боље да не кажем :)
Mislio sam da u svakoj česmi postoji čovek koji piša stalno kad nam se pije voda. Jedno vreme nisam pio vodu, nego keva kupovala balone od 5 litara, jerbo nije mogla da me ubedi u suprotno.