Toma pobedio - šta će biti dalje?

1. Zapamtite ovo. Sledeći precednik Srbije biće Dulić. Već sad je poprilično moćan samo što se ne eksponira tolko, al videčete....

2. u mom selu za postavljanje pločica ne možeš dobiti 10 evra... krečenje maks 3 evra po kvadratu ako je zajebana podloga...

3. Oviler?

Srbija je ovo bre...nije Hrvatska...

4. jeste reme, ali riba od glave smrdi...

elektrodistribucija plati komplet alata 1200 evra..i slovima hiljadu i dvesta evra...300 torbi...cekic 4000 dinara...

krecenje 13 hiljada evra..za 1000 kvadrata...13 evra po kvadratu...

12 evra majca..poklon redovnim platisama...200. 000 majci...

dvesta iljada majci im jebem...

opstina rakovica renovira vrtic godinu dana, sminka..

opstina N.Bgd napravi parking prosto za 30 automobila, vrednost radova 300 iljada evra..jeftinije garaze da su kupili..

i tako...

То стоји Јавио, али то ти је очигледно психа целог народа. Управо се 90% тих људи води логиком, што бих се цимао и радио 8 сати дневно, кад могу да пијем кафу на послу, читам новине и зајебавам се 6 сати и да узмем исте те паре. Да је само мало другачији јебени менталитет и да се људи заинтересују за јебени рад не би били тако лака роба. Најлакше је шишати мирног човека који живот проводи испред ТВ-а. Да свако нешто ради, не би све то тако лако било за извести, а и да јесте, опет би тих 13000 евра представљали мањи губитак него сада. Не браним ја њих. Али треба наћи разлог зашто нико не ваља. Јебига. Нисмо ми у толиком курцу у коликом можемо да будемо, али треба што пре испливати јебига.

5. pa jest Bruce, ali ako plate stvarnu vrednost koliko su oni tu dobri?

cemu onda sve to?

6. Ne znam, ali imam osećaj da će biti još gore nego za vreme Tadića! Pa, kad je Toma bio u stanju da izda kuma Šešelja, radi vlasti, šta će tek raditi sad kad je došao do vlasti? Inače zadužio je SRS, dok je bio potpredsednik te stranke, a Šeki u Hagu, pa kad nisu bili u stanju da otplate te dugove, digao čovek sidro i formirao "proevropsku stranku", a dugove ostavio staroj... Tek smo sad najebali, sigurno!

7. komšija mi je neki šefić u EDB Vojvodine, već deset zima gledam kako se greje na bandere dok ja pucam 500 evra za bukovo drvo...

8. А ти код њега у двориште и сикиром по бандери, да уштедиш 500 евра. :)

9. pa mora da bude takva logika kad te oni na vrhu uce i vaspitavaju tako...

pa sta si ti, blesav, lud, glup da se cimas za 35 iljada dinara a neko da otme 100 iljada evra za onako?..uz kaficu?

pa brate onda i tebe bole kurac,

ne propada firma sto ja ne radim, koliko sam placen dobro i radim, firma propada zato sto lopovi otmu nase sve plate za 5 minuta...

10. Čime Nikolić sada da raspolaže kada mu je Tadić pretopio svo oružje u Smederevu? :)

11. Тома Николић је говнар.
    Свако ко је гласао за њега треба лома да се запита.

12. ne smem, napašće me neko da je to po nacionalnoj osnovi...

13. Država

Zapamtite ovo. Sledeći precednik Srbije biće Dulić. Već sad je poprilično moćan samo što se ne eksponira tolko, al videčete....

Jebem ti državu kojoj će jedan Oliver Dulić biti predsednik. Ništa lično momče.
    Ja ipak smatram da će biti rata i da ćemo svi da izginemo u vatru i vodu pognute glave. Onda će da se rode neki bolji srbi iz ognja i pepela koji će biti svet.

14. bice rata...

al na bliskoj aziji...

ne lupajte vise sa tim ratom ko boga vasmolim...

crvenim zbog vas...

15. jebeš rat, ja ga znam lično...bio mi komšija par godina kad upravljo grobljem u kg...znam mu i sinove.
    zato sam i glasala protiv njega...ne za tadića, nego protiv tome.

16. Ništa lično momče.

Pa ništa lično...nisam ja za njega samo govorim činjenice.

I Kosmopolita, kakav je? Daj neki sočan detalj!

17. @ rossoneri
    Ko sam ja da ih priznajem ili ne priznajem?
    Ako me pitas da li mislim da su regularni, NISU. ni parlamentarni, ni drugi krug predsednickih.
    Za parlamentarne sam se i licno uverio da muljaju,a sto se tice drugog kruga predsednickih, onaj tekst sa vaseljenske je sve objasnio. Paz molim te, pogresili pa cestitali tomi 3 sata ranije izbor za predsednika. Aj razumem gresi covek,al odakle im info kad se kutije otvaraju tek za 3 sata. Al valjda je to muljanje demokratsko pravo da budes izabran.

@ peki
    Na parlamentarnim jesam, na drugom krugu nisam, jer sam bio na biciklijadi, dosao kuci u 6 popodne, istusirao se i skuntao. Al hteo sam, doduse da prekrizim listic.

18. Nemoj tako kosmo, saće Toma da bude srpski Vili Brant pa da ode u Srebrenicu da klekne na grobove žrtava...

19. Pa ništa lično...nisam ja za njega samo govorim činjenice.

Država nisam ni rekao da si za Dulića, nego te ne jebem.

Jebem ti državu kojoj će jedan Oliver Dulić biti predsednik.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.